«Розум – це не до вас», – волинський поліцейський про пікет активістів у Луцьку

6
-9
«Розум – це не до вас», – волинський поліцейський про пікет активістів у Луцьку
Виконувач обов’язків керівника Головного управління Національної поліції у Волинській області Сергій Козак відреагував на пікет активістів під стінами управління поліції у Луцьку.

Коментар щодо ситуації, яка сталася, він опублікував на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у понеділок, 3 червня, активісти пікетували управління поліції у Луцьку через смерть хлопчика з Переяслава-Хмельницького, якого поранили поліцейські.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вбивство дитини: поліція Волині не хоче відставки Авакова

"Дуже шкода, що знаходжуся в автобусі, що прямує в сторону Сходу, а не мав можливості бути на акції... Нешановні "активісти", а з якого *уя (тобто чому) вбивці знаходяться саме в будівлі ГУНП у Волинській області? Ви ні*єра не переплутали? Я, як поліцейський, готовий "рвати" усіх причетних до цієї трагедії і тих, хто намагався це прикрити, але вони "закриті" і триває слідство..." – йдеться у повідомленні.

"З х*ялі ви, вирішили, що вбивці знаходяться в ГУНП Волинської області, а не в садочках, школах і дворах де росли дані покидьки? Чи питання політичної доцільності (напередодні виборів і з бажанням потрапити у "владний" вагон) вам, нешановні, затьмарило? Х*й його знає, що затьмарило, бо розум – це не до вас, нешановні..." – написав поліцейський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МУЖИК!
Відповісти
Красава!
Відповісти
Нешановний, а ти не думав що людям набридло боятись людей в погонах, боятись того що так само може бути і тут в нас у Луцьку, просто якомусь неадеквату захочеться теж постріляти по п'яні. Це вам нагадування нешановні поліцейські що людський самосуд може бути значно гірший за державний. І як говориться краще попередити чим потім боротись з наслідками.
Відповісти
а воно певно з тих, хто кидав бруківку з коктейлями молотова у приміщення МВС у 2014. З Юха ти нешановний забув, які пасьянси долі принесли до влади таке картаве стадо як оце ти, з чого ти оце взяло, що мало право харкати у волинських міліціонерів і поливати їх словесним лайном, а зараз люди не мають права вийти на акцію в знак підримки, для того щоб тобі подібні не замели сліди злочину. Якщо ти так реагуєш на просту акцію, що буде, як сидітимеш на робочому місці на очку і тобі коктель молотова прилетить?
Відповісти
Черговий бидло-мєнт при владі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні