У Луцьку активісти пікетували управління поліції через смерть дитини. ФОТО

0
0
У Луцьку активісти пікетували управління поліції через смерть дитини. ФОТО
У Луцьку активісти пікетували управління поліції через смерть хлопчика з Переяслава-Хмельницького, якого поранили поліцейські.

Фото на своїй сторінці у "Фейсбуці" опублікувала Ольга Валянік.

"Хто відповість за смерть дитини?" – йдеться у дописі. До слова, саме такий напис можна побачити і на плакатах активістів.

Нагадаємо, 31 травня до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва. У неділю, 3 червня, дитина померла у лікарні.

Наразі основна версія, що дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обох підозрюваних затримали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні