--> На Київщині 5-річний хлопчик дістав вогнепальне поранення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Київщині 5-річний хлопчик дістав вогнепальне поранення

0
-1
На Київщині 5-річний хлопчик дістав вогнепальне поранення
У Переяславі-Хмельницькому пострілом в голову поранено 5-річного хлопчика.

Маленький Кирилко гуляв із друзями неподалік подвір’я, коли раптом пролунав гучний звук і малий упав, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Заспокоїтися баба Шура не може від учорашнього вечора – її онук Кирило пішов гуляти, а вже за якихось 15 хвилин його принесли скривавленого. Місце, де полюбляли гратися діти, недалечко від будинку, воно не людне. Коли покликаний друзями Кирила дядько постраждалого прибіг на місце – племінник лежав із розбитою головою. "Був постріл, тоді він упав, і в нього потекла кров із лоба. Він упав і тоді Денис його на спину поклав", - розповів 8-річний друг постраждалого Артем.

Постріл чули й сусіди, тому перевіряли всі стежки поблизу. Поліція пів ночі прочісувала місцевість і за кущами в півсотні метрів від місця трагедії знайшли пляшки. Припускають, що по цих пляшках хтось міг стріляти, і куля випадково полетіла далі та влучила в дитину. Місцеві жителі кажуть, що взимку стріляниною по пляшках на тому місці розважалися троє поліцейських, один із яких нібито живе неподалік. Цю версію родичам озвучило слідство. "Просто розважались, чи п’яні були, чи що, ніхто нічого не знає", - переповідають рідні.

Підтверджують версію і в бюро розслідувань, однак додають, що поліцейські були разом із цивільними. Тим часом у відділенні реанімації знесилений батько вкотре питає новини в лікаря – хлопчику зробили операцію, але до тями він поки що не прийшов.

"Дитина знаходиться у вкрай важкому стані, він на штучній вентиляції легень на апараті. Відкрита черепно-мозкова травма", - кажуть лікарі. Можливу наявність кулі в голові хлопчика підтвердив нейрохірург, але зробити МРТ можна лише в столиці, а транспортувати дитину зараз не можна – це занадто небезпечно.

Осіб, які можуть бути причетні до поранення, вже встановили. Але будь-що інше у поліції повідомляти не хочуть – коментувати ситуацію правоохоронці відмовляються. Невідомо, чи затримано бодай когось із можливих стрілків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні