«Дякую, що не забуваєте!»: луцьким пенсіонерам вручили подарунки до Великодня. ФОТО

0
-1
«Дякую, що не забуваєте!»: луцьким пенсіонерам вручили подарунки до Великодня. ФОТО
Пенсіонерам Луцького геріатричного пансіонату вручили пасхальну випічку до Великодня.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк спільно з начальником відділу кадрів ТзОВ «Луцький хлібокомбінат» ТМ «Кічкарівка» Наталією Демчук привезли до пенсіонерів понад 40 пасок у п’ятницю, 26 квітня.

Започаткував Волинський ОЦЗ цю традицію ще минулого року, а цьогоріч вирішили продовжувати ініціативу. Пасхальну випічку пекли працівники центру зайнятості і луцького хлібокомбінату «Кічкарівка».

«Бажаю вам тільки класного настрою, тільки оптимізму і щоб кожен день світило сонечко і хотілося жити. А напередодні великого свята ми хочемо створити вам атмосферу свята, подарувати частинку свята у вигляді пасхального хліба. І сьогодні привезли вам паску тільки вчора спечену», – привітав літніх людей Роман В’ячеславович.

«Спасибі вам велике, що не забуваєте, бо для літніх людей це велике свято», – зі словами вдячності звернулася до Романа Романюка директорка геріатричного пансіонату Алла Гнатюк.

Бабусі і дідусі не могли стримати сліз та слів вдячності за подарунки. «Дай вам, Боже, здоров’я! Дякую, що не забуваєте», – повторювали старенькі і з усмішкою на обличчі прикривали очі хусточкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні