Рекрутинг, карта вакансій та мобільні додатки: нововедення Волинського центру зайнятості

0
2
Рекрутинг, карта вакансій та мобільні додатки: нововедення Волинського центру зайнятості
Для того, щоб залучити до праці не лише безробітних, а й незайняте населення, Волинський обласний центр зайнятості з липня минулого року почав використовувати ефективний інструмент у сфері підбору персоналу – рекрутинг.

Про те, наскільки зросла кількість працевлаштованих за допомогою рекрутингу, звітував директор ВОЦЗ Роман Романюк у п’ятницю, 26 квітня.

Як зауважив Роман В’ячеславович, для задоволення потреб роботодавців потрібно шукати не тільки безробітних, а й незайняту категорію людей.

Обслуговують роботодавців та пошукачів роботи відділ Луцького міського центру зайнятості, сектори рекрутингу Ковельського міськрайонного центру зайнятості та у 16 філіях служби зайнятості є фахівці, які здійснюють функції рекрутера.

Чому варто звернутися за послугами рекрутера?

Роботодавець, звернувшись до рекрутера, не витрачатиме час на підбір кандидатів із великої кількості охочих осіб, адже за попередню співбесіду рекрутери за вимогами роботодавця проведуть самі. Також роботодавцям не потрібно витрачати кошти, бо цю послугу надають у центрі зайнятості безкоштовно, як і будь-яку іншу послугу. Для пошуку працівників можна скористатися ресурсами служби, а не користуватися платними.

Для людей, котрі шукають роботу рекрутер, надасть професійний супровід від співбесіди до працевлаштування, також надасть індивідуальні поради щодо працевлаштування та складання резюме, визначить слабкі і сильні сторони.

Рекрутери центру зайнятості використовують останні тенденції та досвід міжнародних рекрутингових агенцій. Відвідують семінари-навчання та тренінги, щоб вдосконалити свій підхід до роботодавців та тих, хто шукає роботу.

Завдяки роботі фахівців у 2019 році з січня по березень працевлаштувалися 34,50% незайнятих осіб. За послугами рекрутингу звернулися 1412 роботодавців та працевлаштувалися 899 осіб.

Нововедення ценру зайнятості: інтерактивна карта та мобільні додатки

Рекрутери Волинської обласної служби зайнятості спільно з фахівцями з інформаційних систем впровадили карту вакансій із високим рівнем зарплати у Луцьку та Луцькому районі. Карту створили з використанням «Google maps».

Послуга дозволяє отримати інформацію щодо наявності актуальних вакансій залежно від розташування, а також від умов праці, графіку, обов’язків тощо.

Як зауважив Роман В’ячеславович, наразі вакансії доступні лише у Луцьку та районі, але у планах – вся Волинь.

Перейти на карту можна тут.

Окрім цього нововедення, центр зайнятості розробив три безплатні додатки, доступні для мобільних пристроїв на базі Android у Play Market: «Центр розвитку підприємництва», де є відповіді для тих, хто хоче розпочати свою підприємницьку діяльність, «Центр професійної орієнтації» та «Довідник послуг та пільг учасника АТО».

«Ми робимо усе, щоб кожен міг легко і зручно, не встаючи з ліжка, знаходити собі роботу», – зауважив Роман Романюк і додав, що на цьому зупинятися не будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні