У Луцьку влітку розпочнуть поглиблювати річку Стир

2
-1
У Луцьку влітку розпочнуть поглиблювати річку Стир


Про це йшлося на засіданні комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – пише Голос України.


В 1980-х роках на цьому відрізку річки, де планувалося створити так зване Луцьке море, тривалий час працював земснаряд, однак довести до кінця задумане не зуміли. Через розширення русла течія тут сповільнюється і дрібні частинки землі осідають, замулюючи дно.

Міська влада вирішила довести розпочату далекими попередниками справу до логічного завершення, створивши місце для тренувань човнярів і облаштувати пляж.

Загалом доведеться почистити від мулу та сміття 14 гектарів водного плеса Стиру. На ці потреби необхідно передбачити в міському бюджеті 50 мільйонів гривень.

До співфінансування проекту готова долучитися Волинська обласна федерація каное, адже очищення Стиру дасть можливість проводити тут повноцінні тренування і змагання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найшли куди бюджетні міські гроші списати.... Пройшла радість звідки не чекали
Відповісти
А що з остальним відрізком стиру. хай і далі весь бруд осідає нище за Луцьком???


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні