На Волині рятувальники обстежують церкви

0
2
На Волині рятувальники обстежують церкви
На Волині рятувальники проводять обстеження культових споруд та профілактичні інструктажі з правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Волинській області.

Напередодні Великодніх свят працівники районних відділів та секторів Управління ДСНС України в області проводять обстеження церков та протипожежні інструктажі з настоятелями.

Фахівці цивільного захисту перевіряють виконання попередніх приписів органів державного нагляду в сфері пожежної та техногенної безпеки, справність систем та засобів протипожежного захисту.

Під час спілкування зі священнослужителями рятувальники наголосили основні правила пожежної безпеки, закликали бути вкрай уважними при використанні джерел відкритого вогню (свічок, лампадок тощо), тримати відкритими шляхи евакуації та знати порядок застосування вогнегасників і дій у разі виникнення пожеж чи надзвичайної ситуації.

Для того, щоб з правилами пожежної безпеки у храмі могли ознайомитися також всі прихожани, працівники служби порятунку вручили служителям храмів відповідні пам’ятки з проханням розмістити їх на дошках оголошень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні