П’ять гектарів родючих земель Горохівщини задекларував головний лісничий Волині

2
5
П’ять гектарів родючих земель Горохівщини задекларував головний лісничий Волині
Начальник Управління лісового і мисливського господарства у Волинській області Олександр Кватирко задекларував дві земельні ділянки у Горохівському районі загальною площею майже 5 гектарів.

Землю у власність головний лісничий Волині набув у 2018 році.

Вартість набутої землі у декларації не зазначена. Відомо, що земля сільськогосподарського призначення у Горохівському районі Волинської області особливо цінна, бо відрізняється своєю високою родючістю.

Разом з тим дружина Олександра Кватирка володіє корпоративними правами агрофірми «Незалежність», їй належить частка у розмірі 0,2%. Також вона є власником виробничих приміщень пилорами та складу.

Нагадаємо, виконуючого обов’язки начальника Держгеокадастру у Волинській області Олеся Іващенка підозрюють у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам. Його затримали під час одержання хабара 3 квітня.

Восени минулого року воїни АТО у Горохові протестували проти дій Олеся Іващенка, звинувачуючи його у виділенні земельних ділянок за незаконну винагороду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яким чином набув? Мораторій ж на вулиці. Невже успадкував?
Відповісти
Батьків і дідів пай, атриманий у спадок, то не розкіш. Краще напишіль які афери проходять в лісництві, щоб прості люди знали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні