У Ковелі горів будинок, де живуть безхатьки. ФОТО

0
0
У Ковелі горів будинок, де живуть безхатьки. ФОТО
У центрі Ковеля горіла одноповерхова закинута будівля.

За словами міського голови Олега Кіндера, пристанище для безхатьків, пише ПроКовель.

Розташована вона за адресою Олени Пчілки, 1, що навпроти центральної райлікарні.

Пожежно-рятувальна служба вчасно приїхала за викликом і швидко зуміла погасити вогонь. Ймовірною причиною займання називають необережне поводження з вогнем. Жертв і травмованих немає. Таку інформацію на щотижневій нараді у міськвиконкомі озвучила головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич.

Олег Кіндер відразу ж доручив головному архітектору міста Людмилі Мурай відшукати власника будівлі, щоб той навів там порядок: або її демонтував, або загородив.

«А ну давайте витягуйте до себе власника цієї будівлі. Або він нехай її розбере повністю, або сьогодні її можна загородити гарними банерами, щоб того страхіття не було видно. Вікна вибиті, двері вибиті. Мене ще дивує те, що вона пізно горіла, вона могла б горіти давним-давно, тому що по вигляду видно, що там безхатьки чи ночують, чи живуть, чи коляться», - розпорядився міський голова.

Людмила Мурай пообіцяла поговорити з власником споруди, адже, за її словами, вже готовий детальний план на реконструкцію даного приміщення.

«Вони звернулися за дозволом на реконструкцію, виготовили детальний план. Вже закінчилася процедура оприлюднення. Вони далі будуть проводити роботи», - зауважила архітектор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні