Покарали волинянина, який розгромив магазин колишньої та пошкодив її авто

0
7
Покарали волинянина, який розгромив магазин колишньої та пошкодив її авто
Покарали волинянина, який розгромив магазин колишньої дружини у Нововолинську та ломом пошкодив її автомобіль. Чоловік розкаявся, за скоєне заплатить 17 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 34-річним мешканцем шахтарського міста хуліганства (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 КК України).

Подія, яка сталася 13 вересня 2018 року, набула у Нововолинську неабиякого резонансу.

Нетверезий зловмисник зайшов у приміщення магазину "Студія квітів" на вулиці Винниченка, власницею якого є його колишня дружина, та почав лаятися, нищити меблі, кидати у жінку вазони, погрожувати їй та ображати їхню спільну доньку.

Після того, як жінка з донькою вийшли з магазину, хуліган продовжив нищити все у ньому.

Опісля чоловік ломом пошкодив авто колишньої дружини, завдавши потерпілій матеріальної шкоди на понад 22 тисячі гривень.

Визнавши зловмисника, який щиро розкаявся у вчиненому та відшкодував потерпілій усі завдані збитки, винним у вчиненні хуліганства, Нововолинський міський суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 000 гривень).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні