Волинянин облаштував підпільний цех з виготовлення вина у себе вдома

0
3
Волинянин облаштував підпільний цех з виготовлення вина у себе вдома
Волинянин у власному обійсті облаштував підпільний цех з виготовлення вина.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

"На Волині працівники податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили підприємця Іваничівського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення алкогольних напоїв без відповідних на те дозвільних документів", – йдеться у повідомленні.

Відтак, в рамках операцій "Акциз-2019", "Мережа" та розслідування кримінального провадження за ст.ст. 199, 204 КК України з'ясовано, що "підприємливий бізнесмен" в одному з приміщень власного обійстя здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв під власною торговою маркою у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Виготовлений таким чином товар розливався у спеціально підготовлені пляшки з написом на етикетці "Виготовлено десь на Волині" об’ємом 1 літр. Надалі продукція реалізовувалась за місцем проживання вище вказаного "бізнесмена" та через мережу Інтернет.

Внаслідок проведення огляду за місцем виготовлення та продажу фальсифікату виявлено та вилучено 2900 літрів алкогольної продукції, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикову та скляну тару, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 900 тисяч гривень.

Підготовлено клопотання про накладення арешту на весь вилучений товар. Слідчі дії тривають.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні