На Маневиччині за минулий рік одружилося майже 300 пар

0
-9
На Маневиччині за минулий рік одружилося майже 300 пар
У Маневицькому районі за 2018 рік на рушничок щастя стало 272 пари та народилося майже 600 діток.

Про це повідомляє Нова доба.

Як повідомила Ірина Леферович, начальник Маневицького районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області, у минулому 2018 році у Маневицькому районі на 598 жителів стало більше – саме стільки народилось хлопчиків та дівчаток.

Це на 10 діток більше, ніж у 2017 році. На 15 більше, в порівнянні з 2017 роком, зареєстровано смертей жителів району – 783.

На рушничок щастя у минулому році стало 272 подружні пари, відбулась 121 реєстрація розлучень (з них 23 як державна реєстрація розірвання шлюбу і 98 на підставі рішень суду). До речі, на Волині у 2018 році зареєстровано 6081 шлюбів, розлучились 3044 подружні пари.

Назвали й найпопулярніші та найрідкісніші імена. Дівчаткам найчастіше давали такі імена як Злата, Дарина, Софія, Ірина, хлопчикам – Мирослав, Максим, Владислав, Марк. А серед рідкісних імен, які обирали батьки для доньок, - Асміна, Тіна, Ніколь, Даліна, Авігея, Руфіна, для синів – Самуїл, Єгор, Авенір, Дамір.

По Волині загалом, як повідомляє головне територіальне управління юстиції у Волинській області, донечок батьки найчастіше називали Софіями, Полінами, Євами, Маріями, Соломіями та Ольгами, синочків – Богданами, Максимами, Іванами, Артемами, Арсенами.

Серед найрідкісніших імен в області – Ділара, Магдалина, Стелла, Мія, Амалія, Оскар, Даміан, Натан, Авель, Самуїл.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні