Волинська «Солідарність» заявила про впевнену перемогу на виборах в ОТГ

1
4
Волинська «Солідарність» заявила про впевнену перемогу на виборах в ОТГ
Вісім із дев’яти новостворених об’єднаних територіальних громад (ОТГ) очолили представники «Солідарності», а із 241 депутатського мандата представники цієї партії вибороли 102.

Про це повідомляє Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, 23 грудня відбулися вибори виборах голів і депутатів у Гуто-Боровенській, Тростянецькій, Ківерцівській, Привітненській, Гіркополонківській, Підгайцівській, Старовижівській, Війницькій, Липинській ОТГ Волині.

«За їхніми результатами, 8 із 9 новостворених об’єднаних територіальних громад очолили представники «Солідарності»: Підгайцівську ОТГЮрій Семенюк, Липинську ОТГБогдан Гусак, Гіркополонківську ОТГНіна Симонович, Тростянецьку ОТГОлександр Ковальчук, Ківерцівську міську ОТГВолодимир Жгутов, Привітненську ОТГІгор Красовський, Старовижівську ОТГ – Володимир Семенюк та Гуто-Боровенську ОТГ Михайло Оліферчук», – йдеться у дописі.

Загалом в ОТГ обирали 241 депутата. Волинська «Солідарність» висунула 201 кандидата, з яких 102 виграли вибори та поповнили депутатський корпус новостворених та вже діючих ОТГ.

РЕЗУЛЬТАТИ В ОТГ:

Старовижівська селищна ОТГ – 19 депутатів від «Солідарності»;
Підгайцівська сільська ОТГ – 9;
Липинська сільська ОТГ – 5;
Гіркополонківська сільська ОТГ – 10;
Війницька сільська ОТГ – 6;
Привітненська сільська ОТГ – 2;
Тростянецька сільська ОТГ – 11;
Ківерцівська міська ОТГ – 5;
Гуто-Боровенська сільська ОТГ – 18.

Також у цей день відбувалися додаткові вибори депутатів у сільрадах, що приєднуються до ОТГ. За їхніми результатами, депутатами від «Солідарності» стали: у Забродівській ОТГ – 5 кандидатів на 5 місць, Вишнівській – 1 на 2 місця, Затурцівській – 1 на 7 місць, Поромівській – 4 на 10 місць, Павлівській – 4 на 8 місць та Зимненській – 2 на 4 місця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще раз підтвердження того наскільки в нас продажні люди!!! На кожному кроці клянуть Пороха, а як вибори то біжать за нього голосувати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні