У селі під Луцьком голова громади виграв восьмі вибори

0
24
У селі під Луцьком голова громади виграв восьмі вибори
Шістдесятиоднорічний Богдан Гусак упевнено переміг на виборах голови Липинської об’єднаної територіальної громади поблизу Луцька. За його кандидатуру віддали голоси 69% виборців.

Про це інформує Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, Липинська ОТГ утворилася шляхом об’єднання населених пунктів сільрад двох районів: Липинської Луцького району (село Липини), і Борохівської Ківерцівського району (села Борохів, Вишнів, Діброва).

Кандидатами на посаду голови ОТГ тут були Богдан Гусак, Андрій Корнелюк і Олег Повстанський. Усі реєструвалися шляхом самовисування, але БПП «Солідарність» уже заявила, що підтримувала Богдана Гусака, який до того сім разів вигравав вибори очільника місцевої громади. Вперше – 33 роки тому.

Біографічна довідка. Богдан Гусак народився 25 листопада 1957 року в селі Волинське Сокальського району Львівської області.

Освіта – вища, закінчив Луцький індустріальний інститут, спеціальність – інженер-механік.

Трудову діяльність розпочав у 1976 році, працюючи мулярем тресту «Нововолинськпромжитлобуд».

З 1979-го до 1982 року працював інженером із ТБ Луцького управління механізації. З 1882 року до 1985 року працював інженером із ТБ радгоспу «Волинський».

У березні 1985 року обраний головою виконкому Липинської сільської ради народних депутатів. У червні 1994 року обраний Липинським сільським головою. На цю посаду його обирали у 1998, 2002, 2006, 2010, 2015 роках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні