На виборах голови Гуто-Боровенської громади перемогу здобув чинний сільський голова

1
1
На виборах голови Гуто-Боровенської громади перемогу здобув чинний сільський голова
Виборці Гуто-Боровенської ОТГ, що у Камінь-Каширському районі, обрали голову. Ним став представник «Солідарності» Михайло Оліферчук. 61% населення громади висловили йому свою підтримку.

Про це інформує Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своїй сторінці у «Фейсбуці».

Нагадаємо, Гуто-Боровенська ОТГ Камінь-Каширського району об’єднала села Гута-Боровенська, Малі Голоби, Боровне, Житнівка, Надрічне, Великий Обзир, Малий Обзир, Стобихва, Верхи, Оленине.

Конкурентами чинного сільського голови були висунутий районною організацією Аграрної партії України Сергій Вовк, висунутий районною організацією політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віктор Пилипчук і самовисуванець Олександр Балик.

Михайло Оліферчук балотувався на виборах шляхом самовисування.

Біографічна довідка. Михайло Іванович Оліферчук народився 1 січня 1966 року в селі Боровне Камінь-Каширського району в родині колгоспників. Після закінчення школи навчався у Луцькому професійно-технічному училищі № 1, де отримав спеціальність оператора автоматичних ліній верстатів та установок.

З 1984 до 1986 року проходив строкову службу в армії. Вищу освіту здобув у Києві, закінчив агрономічний факультет Української сільськогосподарської академії.

За фахом працював у колгоспі, а пізніше – в КСП «Стохід».

У 2001 році вперше обраний на посаду Боровненського сільського голови. З того часу вже 4 рази поспіль громада незмінно довіряє йому крісло очільника сільської ради.

Одружений. Дружина Оліферчук Людмила Григорівна — завідувач ФАПу в селі Боровне. Подружжя має 3 дітей.

Учасник АТО. Був мобілізований у 2014 році. Проходив службу в 51-й окремій механізованій бригаді Сухопутних військ на території Луганської та Донецької областей (в тому числі – під Іловайськом).

Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продалися за 200 грн. Барани, возіть дальше гриби продавайте без доріг і шкіл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні