Відомо, хто очолюватиме Гіркополонківську ОТГ

1
3
Відомо, хто очолюватиме Гіркополонківську ОТГ
Головою Гіркополонківської ОТГ Луцького району Волині обрали Ніну Симонович, яка очолює сільську рада Гіркої Полонки з 2015 року.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, Гіркополонківська ОТГ об’єднала села Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Лаврів, Ратнів та Вікторяни.

За посаду голови ОТГ тут змагалися три кандидати.

За результатами підрахунку голосів, перемогу на виборах здобула чинний сільський голова Ніна Симонович, яка балотувалася шляхом самовисування. Як інформує Волинська обласна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своїй сторінці у «Фейсбуці», Ніну Симонович на виборах підтримувала «Солідарність». За її кандидатуру проголосувало 54% виборців.

Також самовисуванець Вадим Веремчук здобув другий за прихильністю виборців результат.

Найменше голосів набрав висунутий партією «Об’єднання «Самопоміч» депутат Луцької міської ради Микола Собуцький.

Біографічна довідка. Ніна Симонович народилася 9 жовтня 1968 року в с. Горки Любешівського району Волинської області. Після закінчення школи в 1985 році вступила до Житомирського сільськогосподарського інституту, який закінчила в грудні 1989 року, дістала диплом економіста-організатора сільськогосподарського виробництва.

З січня 1990 року до серпня 1991 року працювала головним економістом в колгоспі «Червоний партизан» Любешівського району Волинської області.

З 1991 по 1994 роки працювала у військовій частині №45995.

З січня 2002 року по квітень 2014 працювала в управлінні соціального захисту населення Луцької райдержадміністрації на посаді головного спеціаліста з питань оплати праці та соціально-трудових відносин.

У березні 2014 року обрана секретарем Гіркополонківської сільської ради. 25 жовтня 2015 року обрана Гіркополонківським сільським головою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у відсталій країні люди голосують за гречку тому такі результати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні