--> У Гіркополонківській громаді зі 114 кандидатів у депутати 19 – самовисуванці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Гіркополонківській громаді зі 114 кандидатів у депутати 19 – самовисуванці

0
8
У Гіркополонківській громаді зі 114 кандидатів у депутати 19 – самовисуванці
На Волині Гіркополонківська сільська виборча комісія ОТГ зареєструвала 114 кандидатів у депутати та трьох кандидатів на посаду сільського голови.

Відповідне рішення прийняли 29 листопада, - інформує Опора.

На посаду сільського голови Гіркополонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади претендує троє кандидатів: двоє самовисуванців та один від політичної партії.

Зокрема, для участі у виборах Гіркополонківського сільського голови об’єднаної територіальної громади зареєстрували:

•Веремчука Вадима Богдановича (висунутий шляхом самовисування);
•Собуцького Миколу Миколайовича (висунутий ПП «Об’єднання «Самопоміч»);
•Симонович Ніну Леонідівну (висунута шляхом самовисування).

Для участі у перших виборах до Гіркополонківської сільської ради сільська територіальна виборча комісія зареєструвала 95 кандидатів у депутати, яких висунули партії: «Українське об’єднання патріотів - УКРОП», «Блок Пера Порошенка «Солідарність», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», «Об’єднання «Самопоміч», «Громадянська позиція», Аграрна партія України, «Національний Корпус» та Радикальна партія Олега Ляшка.

Ще 19 претендентів на здобуття депутатського мандата балотуються шляхом самовисування.

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах.

Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в мажоритарних виборчих округах № 3 та № 17 – по 7 осіб, найменше (2 особи) - в окрузі № 15.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 3 кандидати – в окрузі № 4, № 7 та № 9-10 № 16, №19, № 21 та № 23, по 4 кандидати – в округах № 2, № 12-14 та № 24-25. По 5 кандидатів балотується по округах № 6, № 8, № 18 та № 26, а по 6 - в округах № 1, № 5, №11, №20 та №22.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні