Хворобою Альцгеймера можна заразитися, - вчені

0
2
Хворобою Альцгеймера можна заразитися, - вчені
Група вчених з Великобританії, США і Японії отримала експериментальне підтвердження того, що зараження хворобою Альцгеймера цілком ймовірне.

Про це повідомляє журнал Nature, пише 24 канал.

Міжнародний колектив наукових фахівців під керівництвом доктора Джона Колліндж з Інституту поранених захворювань Університетського коледжу Лондона здійснив дослідження, яке підтвердило: запропонована раніше гіпотеза про зараження хворобою Альцгемйреа шляхом проникнення молекул бета-амілоїд правдива, заразитися Альцгеймером дійсно можливо.

В ході експериментів дослідники вводили мишам гормон росту людини з домішкою бета-амілоїду. Згодом у цих мишей в мозкових структурах виникли характерні бляшки, відсутні у тварин з контрольної групи.

Автори дослідження переконані: це відкриття посприяє певних змін в хірургії. Хірургічні процедури повинні здійснюватися з урахуванням ризиків передачі бета-амілоїду.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вчені встановили ідеальну різницю у віці між чоловіком і дружиною
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні