--> Водія, який під Луцьком на смерть збив школярку, випустили з-під варти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водія, який під Луцьком на смерть збив школярку, випустили з-під варти

0
5
Водія, який під Луцьком на смерть збив школярку, випустили з-під варти
Водія, який під Луцьком на смерть збив 9-річну школярку, випустили з-під варти.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, у п’ятницю, 14 грудня, на автодорозі в селі Піддубці Луцького району 68-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», мешканець Ківерцівського району, допустив наїзд на 9-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП дитина померла на місці пригоди.

Слідчі головного управляння Національної поліції в області за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили про підозру 68-річному волинянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лікар стверджує, що водій, який на смерть збив дитину, був тверезий


За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі головного управлянні Національної поліції в області за процесуального керівництва прокуратури області повідомили йому про підозру в інкримінованому злочині. Правоохоронці звернулися з клопотанням до Луцького міськрайонного суду, щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Однак, суд обрав затриманому запобіжний захід – особисте зобов’язання. Підозрюваного звільнили з-під варти відразу в залі суду.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні