--> На луцьких вулицях демонтують тимчасові споруди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцьких вулицях демонтують тимчасові споруди

0
4
На луцьких вулицях демонтують тимчасові споруди
У Луцьку проведуть демонтаж незаконно встановлених споруд.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету 19 вересня, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, департамент муніципальної варти Луцької міської ради проведе демонтаж таких об’єктів: дерев’яної конструкції на вул. Дубнівській, 113; дерев’яної конструкції на вул. Карбишева, 2б; металевої конструкції на вул. Ківерцівській, 14; металевої конструкції на вул. Клима Савура, 31; металевої конструкції на вул. Офіцерській, 24; металевої конструкції на пр-ті Перемоги, 7; конструкцій на вул. Стрілецькій, 73; металевої конструкції на вул. Сурикова, 4.

Також будуть проводитися роботи з демонтажу конструкцій, що обмежують доступ до зелених зон на прибудинкових територіях та перебувають у занедбаному стані: вул. Арцеулова, 9; вул. Євгена Коновальця, 12; вул. Ківерцівська, 8-10; вул. Ківерцівська, 20-22; вул. Ківерцівська, 28-30; вул. Клима Савура, 31; пр-т Президента Грушевського, 25; вул. Саперів, 19; вул. Сенатора, 3; пр-т Соборності, 35а; пр-т Соборності, 37б.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні