Онкохворого Романа Гальчика відпустили з Туреччини додому

0
1
Онкохворого Романа Гальчика відпустили з Туреччини додому
В онкохворого 3-річного хлопчика з Нововолинська Романа Гальчика нормалізувались аналізи. Дитину відпустили додому після першого блоку хіміотерапії у Стамбулі.

Про це пише мама дитини Світлана Гальчик у Фейсбуці.

За її словами, нині Роман пройшов перший блок хіміотерапії у Стамбулі. Його аналізи понизились, проте хлопчик швидко відновився протягом тижня.

"Тому нам лікар дозволив поїхати додому до наступного блоку і ми не змогли відмовитись від такої можливості. За цю хіміотерапію ми витратили 5919 доларів, оренда житла 800 доларів. Не дешево, але головне результат. Я вірю, що це правильне наше рішення", - йдеться у дописі.

Наступна хіміотерапія запланована на 27-28 червня.

"Цей другий блок для нас дуже важливий, так як після нього буде контрольне МРТ, яке і вирішить, чи ми продовжуємо, чи їдемо додому.
А зараз в нас є час побути дома", - пише мама Романа.

Нагадаємо, 3-річний Роман Гальчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Рак – це коли дитина плаче від болю, а ти не можеш допомогти», - волинянка

Німецькі таіспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика. У червні від лікування відмовились лікарі Італії.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні