Луценко прокоментував затримання на хабарі Рачкова

4
9
Луценко прокоментував затримання на хабарі Рачкова
Генеральний прокурор України Юрій Луценко прокоментував справу із затриманням через хабар заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рачкова забрали до лікарні

"Прокуратурою Волинської області спільно з працівниками СБУ, Нацполіії та САП затримано трьох посадовців міськради обласного центру , у тому числі - заступника міського голови, під час одержання ними четвертого траншу неправомірної вигоди в розмірі 17 000 доларів США за оформлення права власності на вже збудований житловий будинок" - пише Луценко.

Головний прокурор країни зазначив, що у ході документування злочинних дій заступника Луцького міського голови встановлено факт його посередництва під час вимагання головою одного з судів області неправомірної вигоди від громадянина в сумі 10 000 доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

"Служетельку Феміди затримано сьогодні жпід час одержання хабара" додав Луценко.


Нагадаємо, 25 квітня у кабінеті та автомобілі заступника мера Рачкова пройшли обшуки. Це сталося після того, як він отримав 7 тисяч доларів хабара.

Спочатку правоохоронці ніяк не коментували свої дії, проте пізніше прокуратура області пояснила за що заступник мера взяв хабар. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Цього дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів.

Також до справи можуть бути причетні головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк, керівник міського відділу архбудконтролю Юрій Маслюк та депутат, голова земельної комісії Євгеній Ткачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже ми проходили і нераз.
Відповісти
Цікаво чиіі "голови полетять" і чиіі "задки" сядуть...
Відповісти
Те що каже Юра не сприймаю серйозно. По перше він без відповідної освіти. По друге, чого не скажеш з бодуна. А щодо справ у Луцьку саджати треба всіх чиновників оптом і не помилишся.
Відповісти
20 років не можна узаконити добудову,ходиш з кабінета в кабінет... так тим рішалам і треба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні