Разом з Рачковим затримали голову Шацького суду

6
2
Разом з Рачковим затримали голову Шацького суду
Фігурантом у корупційній справі заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова є голова Шацького районного суду Наталія Сушик.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США.

З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Окрім цього, прокуратура з’ясувала, що Рачков причетний до вимагання Головою одного з судів області неправомірної вигоди від громадянина за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Суддю також затримали 25 квітня.

«Волинь24» вдалось з’ясувати, що мова йде про очільницю Шацького районного суду Наталія Сушик. Цікаво, що чоловік та свекруха жінки Олексій та Лідія Сушик працюють нотаріусами у Луцьку. Також нотаріусом працює дружина Олександра Рачкова Тетяна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер перевірить Юрія Вербича. Він "забув" вказати дещо в е-декларації.
Відповісти
Яка ж вона гарна!!!
Відповісти
Це Рачкову зверху за зраду Миколи Ярославовича. Нехай кожен хто ліг під УКРОП тепер не спить спокійно, был в усіх них рильце в пушку
Відповісти
Ще за голову бюджетної комісії треба взятись,дуже пішов чоловік вверх,будівництво біля луцька,а по офіційних заробітках бідота.
Відповісти
Всі земельні ділянки,які надавала ця так звана міська рада підлягають тотальній перевірці.Важко уявити,що там "спливе".І ці землі потрібно повертати громаді,навіть,якщо там вже будують.А цих "дерибанщиків"за грати.В них недоторканності немає,а підписи стоять на документах.Не виключена маленька пожежа...
Відповісти
які ж ви всі підлі люди, один на одного наклепи робите. Це така генетика?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні