У Луцьку зловили «на гарячому» паліїв гілок

7
0
У Луцьку зловили «на гарячому» паліїв гілок
У Луцьку на вулиці Глушець зловили паліїв гілок.

Інцидент трапився у вівторок, 24 квітня, - повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Невідомі кронували дерева, а гілки вирішили спалювати. Про заборону палити на території міста вони не знали. Принаймні так пояснювали свої дії муніципалам.

Інспектори склали на порушника адміністративний протокол, що тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як палити гілля то не можна, а як усю зиму спалювати у котлах приватного сектора всілякий мотлох, так що дихати на вулиці немає чим і сніг чорний то можна. Де логіка
Відповісти
"Невідомі'' можна розуміти,як тих ,що прилетіли з іншої планети?
Відповісти
А коли в парку дерева вирізали то гілки палити можна?! Що це за подвійні стандарти,куди оте гілля дівати,завезти під міську раду?!
Відповісти
Не там порушення шукають.
Відповісти
спалювання гілок не є порушенням якщо дотримано правил пожежної безпеки
Відповісти
Таке враженн, що Муніципали живуть за своїми правилами. Ганяють бабульок, ламають огорожі, забирають МАФи, і т.д.
Приклад1:
Розігнали квітковий ринок - добре. А може ні? Щоденно проїжаю поряд і спостерігаю бабульок з квітами у відрах. Виникає питання - бабульки кришують муніципалів чи навпаки? Чи можливо розгін стосувався лише підприємців, які сплачують податки, а бабулі не зареєстровані одже їх там нема?

Приклад 2:
Позрізали стопери для машин та розчистили проїзди для автотранспорту.
за 2 дні частину проїздів знову заблокували. Можливо треба було спершу дослідити необхідність розблокувань а тоді витрачати кошти громади?

Приклад 3:
Зносили огорожі біля будинків - поламали дитячі майданчики, відхрестились, поховались.

Приклад 4:
Створенні для наведення громадського порядку у місті.
На автостанції спостерігав картину. Приїхав автобус зполученням Харків-Гдиня(Польща), двері відкрились, пасажири виходять, а тут їх вже зустрічають .. хто? ... цигани, і кричать "деньгу, дай деньгу", залазять в автобус пристають до пасажирів(в автобусі). Пасажири в шоці.
Студенти їдуть додому або вертаються, цигани пристають з прямими погрозами "дай гроші бо нашкодим".
А в цей час муніципал проходить поряд, нуль уваги. До нього люди звертаються щоб якось вирішив питання. Відповідь вразила, це не моя парафія звертайтесь у правоохоронні органи.

Питання. Для чого нам пасивні удави? Які витрачають кошти громади з фіфою на чолі? Можливо варто переглянути обовязки, добавити якісь права, або перевести під поліцію? Або розігнати.
Відповісти
Абсолютно згідна - не муніципали ,а сором. Якщо вони не мають повноважень підійти на вулиці та зупинити ,якихось нападників, а лише шукати де бабця сидить і за копійки щось продає , або хтось гілля непотрібне зрізає чи , що страшніше сміття біля хати не у контейнері , а у відрі виставили - то за що ці "браві" хлопці отримують зарплату ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні