«Невже не можна прикритися», - лучанка про грудне вигодовування в публічних місцях

6
-4
«Невже не можна прикритися», - лучанка про грудне вигодовування в публічних місцях
В мережі розгорілася суперечка через думку лучанки, яка висловилася проти грудного вигодовування дітей в публічних місцях.

Таку думку лучанка Маргарита Слівовська висловила у Фейсбуці.

"Я проти грудного вигодовування дітей в публічних місцях. Я дуже часто змушена спостерігати це "прекрасне природнє явище"... Максимум - можна прикритися чимось, але те, що інколи відбувається у ТРЦ Луцька - це просто жах... Ну невже так важко з собою взяти щось і прикритися?!!!! Для цього є шарфи або хустки", - написала обурена лучанка.

"Чому всі мають спостерігати цей процес і ваші, інколи не найкращого вигляду, груди?! Я вже знаю, що зараз полетять коментарі "свої будуть-зрозумієш", "діти - це головне", "а що,краще,щоб голодним залишалося?", "Ти ж майбутня мама" і так далі, але це моя думка!!! Будь ласка, подумайте про те, що оточуючим неприємно на це дивитися", - додала жінка.

У соцмережі розгорілася суперечка. Дехто вважає, що годувати дитину грудьми у громадських місцях - нормально. Інші ж стверджують, що робити це в громадському місці без спеціальних шарфиків — неприпустимо і огидно.

Анастасія Качина Мені здається, що це нормально, коли жінки годують дітей у публічних місцях! А чому, власне, ні? А як мужики справляють нужду просто посеред вулиці, це нормально???? ФУ ФУ ФУ!

Oleg Khomiak Годувати дітей в публічних місцях можна, але все треба робити з розумом, прикрилася і ніхто й уваги не звертатиме. Ще виникає питання про справляння "нужди"? Ясно, що це не норм, і адекватні люди такого не роблять. Суть в тому, що дикі люди, вони дикі незалежно від статі, достатку чи кількості дипломів.

Natali Nosulich Phinyuk Я теж думаю, що це не тактовно і не естетично виглядає...... Це таєнство між мамою і дитиною, не варто виставляти.

Оксана Сидорук якщо природньо, то може й срати посеред кафешки можна??

Олександр Штей Дитина просто їсть. Може комусь не подобається як їсте Ви.

Mila Celebic яка приємна новина - у луцьку вже годують там, де зручно! вітаю вас, мами, і не звертайте уваги на рагуліх і що їм там приємно

Наталія Гнітецька Для мене власне тут питання глобально у повазі до оточуючиш... А з цим - серйозні проблеми. Людині от так зручно, і на все інше наплювати. Вам некомфортно - "то не дивіться" і т.д. Головне, що є купа захищальників..... А треба не лише за себе і свій комфорт думати, а і поважати оточуючих людей. Не лише у себе коханого є потреби і права, у інших людей вони також є.

Надія Омельчук Почитала цей брєд)) Здається, що в Слівовськоі розмір -0 і вона просто дико заздрить тим, кому є що вивалити)))))) Якесь весняне загострення, бо я наприклад, навали вивалених цицьок в ТРЦ не спостерігаю. П.С. Сама годувала до 2,5, але в мене дитина після року іла вдома лише. А до року, якщо було треба, то годувала, де було потрібно. Бо якщо зважати на заздрісних бабей, то ваще нічого робити не тре)) Показово, що жоден чоловік не протестує))))) Отже, це типова З - заздрість))) Повеселила Маргаріта)))

Ілонка Піддубна А мені було б пофіг.аби дитина наїджена була.і чхати я хотіла на невдоволених "дамочок"

Olha Kutsevych Де це ви бачили, щоб в ТРЦ "таке робилось"? ну інколи підгодовували хтось тихенько в куточку, я й сама інколи так робила, але маючи відповідний одяг для годування і слінг, цього ніхто й не помітить. А так, може ви потрапили на таку ситуації, коли в мами іншого виходу не було?

Lyubava Drogan У мене був спеціальний одяг для годування і шалі з хустками. У мене четверо дітей і всіх годувала дуже довго. А теж не розумію такого і часто бачу навіть дикі видовища...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слівовська, поїж слив і заспокойся, на себе спочатку подивися збоку,
Відповісти
По-перше у громадських закладах мають бути спеціальні місця для годування груддю. По-друге, якщо ви йдете до міста і знаєте, що проведете там багато часу, то чому не націдити молока або приготувати якусь іншу їжу? дітям не обов'язково лише з цицьки їсти.
Відповісти
Як не обов'язково? Вас мама чим годувала? А може ще є де нагріти те зціджене молоко? Про що ви говорите?
Відповісти
Проблема в тому що нема спеціальних кімнат. А мамам що до року з дому не виходити? Сама годую і нераз стикаюсь з такою проблемою, стараюсь знайти якесь тихе місце ну й прикритись. Та нема проблеми якщо хтось годує і не прикрившись, принаймні для мене. Є картинки і більш неприємні)))
Відповісти
Мені доводилося годувати дитини у громадських місцях, ми завжди шукали віддалений куточок і з собою була пеленочка. Однак всі перехожі чомусь не зводили очей і з великою цікавістю розглядали. То ж питання, кому більш дискомфортно у таких ситуаціях, і чому потім ті ж перехожі звинувачують годуючих мам у соцмережах (чи деінде). Також особисто ніразу не бачила "вивалених цицьок". Може, НЕ дивилась по тих кутках?) Всім добра
Відповісти
якщо красиві груди, то можна годувати там, де найбільше чоловіків - добре молоко надходитиме. А якщо розмір 0, то треба десь заховатись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні