Луцький «Богдан» виготовлятиме електросміттєвози для Європи

2
0
Луцький «Богдан» виготовлятиме електросміттєвози для Європи
Луцький завод "Богдан Моторс" уклав договір із датською компанію на виготовлення 15 електричних вантажівок для збору сміття.

Датська компанія "Banke Electromotive" та луцький «Автоскладальний завод №1» Богдан Моторс уклали договори на розробку моделі конструкції вантажного автомобіля та виготовлення вантажівок для збору сміття муніципалітетами міст по всьому Європейському Союзу, - йдеться на сторінці Bogdan Corporporation у Фейсбуці.

"Богдан" розраховує виготовити для датчан в 2018 році щонайменше 15 електричних вантажівок. Загалом потреба Banke Electromotive складає близько 200 автомобілів на рік.

Перший автомобіль буде виготовлено влітку цього року. Якщо він успішно пройде дослідну експлуатацію, серійне виробництво вантажних авто для Західної Європи розпочнуть вже у цьому році.

Довідково:

Banke Electromotive – це датська компанія, яка займається розробкою та виготовленням 100% електричних вантажних автомобілів для муніципального використання та компонентів для них для ринку ЄС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для України не треба? Купимо потім за кордоном.
Відповісти
продамо сміття європі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні