--> МакДональдс у Луцьку: мерію змусили дати відповідь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МакДональдс у Луцьку: мерію змусили дати відповідь

2
5
МакДональдс у Луцьку: мерію змусили дати відповідь
У Луцькраді повторно розглядатимуть питання про будівництво у Луцьку МакДональдсу.

Про це йдеться у відповіді на петицію від 27 лютого.

Нагадаємо, лучанка Юлія Панасюк просить на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського замість скверу авіаторів побудувати «МакДональдс». Відповідну петицію вона зареєструвала у вівторок, 27 лютого.

Раніше повідомлялося, що 28 лютого під час сесії Луцької міської ради депутати не дозволили виставити на аукціон земельну ділянку, яку розглядали інвестори МакДональдсу. На цьому місці планують облаштувати Сквер авіаторів.

Оскільки петиція за кілька днів зібрала достатню кількість голосів, її розглянули у Луцькраді.

У відповіді на петицію зазначається, що звернення громадян розглянуть на черговому засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно не дозволили, а чому дозволяти, якщо ніхто грошей не запропонував, щоб продати землю і самим Данильчукам поцупити пару мільйонів. Невже люди такі смішні, що вірять наче все буде так легко. Їм краще створити спілку Авіаторів, яка там не треба і обговорювати землю на Рівненській або писати про те що Егоїст не добудують, ось це їх профіль. Який Макдональдс, навіщо щоб він приносив робочі місця і платив великі податки в бюджет, нам треба будівля для спілки Авіаторів!
Відповісти
Брєд сивой кобили.Робочі місця,податок в державу,і т.д.В Луцьку є все,тільки МАКа немає.Люди невже Вам тільки цього і не хватає?В Луцьку дороги,тротуари ніхто не чистить від снігу,міття не прибирає,лавки у парку у річку кидають,собаки мертві на обочинах лижать,то Ви-шановні цього не бачите,Вам калорійну жратву подавай.Та коли ж Ви не жретесь?В місті більш як рік мера немає,і всі це добре,а що моя хата з краю.Так легше,а от МАК-за це пасть будем рвать.Краще б чогось достойного добивались.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні