У Луцьку за декілька днів зібрали підписи за будівництво «МакДональдсу»

10
-3
У Луцьку за декілька днів зібрали підписи за будівництво «МакДональдсу»
Петиція за будівництво McDonald's на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського за короткий термін зібрала більш ніж 300 голосів.

Заклик на підтримку McDonald's 27 лютого на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Юлія Панасюк. Майже за тиждень петиція зібрала 314 підписів із 300 необхідних, - пише "Конкурент".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У МакДональдзі відреагували на ситуацію в Луцьку

Раніше повідомлялося, що колишній заступник міського голови Тарас Яковлев заявив, що інвестори МакДональдса, вивчаючи місто, зацікавилися виключно цією ділянкою. Однак влада Луцька зняла з аукціону земельну ділянку, натомість там облаштують Сквер авіаторів.

Нагадаємо, лучанка Юлія Панасюк просить на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського замість скверу авіаторів побудувати «МакДональдс». Відповідну петицію вона зареєструвала у вівторок, 27 лютого.

"Наявність МакДональдсу в місті – це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів. Це нові робочі місця і надходження до бюджету. Якщо ви підтримаєте рішення про відміну аукціону, то таким чином поховаєте мрію багатьох молодих лучан мати МакДональдз у своєму місті. І лучани знову змушені будуть відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві", – йдеться у петиції.

На думку лучанки, така позиція депутатів є безвідповідальною, адже вони відмовляються від продажу земельної ділянки на аукціоні, який дасть змогу отримати не один мільйон гривень надходжень до бюджету.

Раніше повідомлялося, що 28 лютого під час сесії Луцької міської ради депутати не дозволили виставити на аукціон земельну ділянку, яку розглядали інвестори МакДональдсу. На цьому місці планують облаштувати Сквер авіаторів.

Оскільки петиція набрала потрібну кількість голосів, тепер Луцькрада мусить її розглянути і дати відповідь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже макдональдс це щось таке грандіозне, що має бути в кожному місті? Люди, спочатку розберіться з чого оте фе... робиться що там подають, а тоді вже думайте варто чи ні.
Відповісти
Якщо макдональдз захоче прийти в Луцьк, то він прийде. І зможе знайти собі місце не тільки біля променя. А зараз проблема тільки в тому, що хтось хотів собі на вул. Стрілецькій вірвати трохи грошей і не вийшло. І через це роздувають скандал.
Відповісти
Людині не має чим зайнятися. Збільшення кількості робочих місць? На скільки? На 5? Так... Це дуже вплине на загальну ситуацію працевлаштування. Зробили би сквер, було б охайно і чисто. А зроблять забігайлівку - буде постійний срач . І цікаво, а чому це Макдональдс захотів саме цю ділянку? В Луцьку більше місць немає? Купа старих занедбаних кафешок стоять, а вони саме це місце облюбували.. Хай краще пошукають,однозначно десь якась місцина стоїть і чекає поки її відремонтують і зроблять там хоч щось, хоч би й той Макдональдс..
Відповісти
Ви взагалі хоч в чомусь тямите в цьому житті, продукти, доставка, упаковка, сервіс це всі ланки забезпечення бізнесу і до речі не малі і не 5 людьми, це робоці місця, зарплати і податки. Дивіться далі своєї кишені. Мало в місті скверів, обісцяних і занехаяних про яку охайність ви говорите. Там ціла площа для відпочинку. І як би ви не хотіли а туристи хочуть мак, і це притягує гроші місту. І до речі, цю ділянку під мак , виділив саме ваш любимий мер Романюк і його команда. Так що вибачте не вийшло переложити вину на інших. І краще б ви з таким рвінням захищали сквер за промінен, з якого зробили стоянку який був в пять разів більший облаштований і яким користувались люди.
Відповісти
А чого власники Променя мовчать,то ж конкурент під самим носом.
То муляють комусь оті кілька дерев
Відповісти
йобана мазута, та я буду до нього щодня на гіперлупі іздити, бо машиною через гавняні дороги не доїду ))))
Відповісти
Де його там взагалі ліпити там місця обмаль. Які туристи? У луцьку крім замку нема що дивитись чи люди поїдуть з замкової площі заради гамбургеру до проміня рісля екскурсії. Смішно.
Відповісти
Скоро ця земелька перекочує чудовим образом в чиєсь користування і потім будуть торгуватися з Маком.
Відповісти
Нехай Юлія Панасюк пише петицію для будівництва МакДональдса в себе під вікном, а нам тут срач не потрібен. Нехай все буде як є краще, ніж з цим смердючим гівном. Вже вистачає тої медової палатки раз в сезон. Біля ТамТаму шикарне місце як варіант, і нікому не заважає
Відповісти
Ні в Києві, ні в Рівне, ні в Львові не построєний жоден Мак на місці скверу. Для прикладу, в Києві на Лук"янівці Мак з Макдрайвом на пішохідній зоні і нормуль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні