Хочемо не сквер, а МакДональдс, - у Луцьку нова петиція

12
2
Хочемо не сквер, а МакДональдс, - у Луцьку нова петиція
Лучанка Юлія Панасюк просить на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського замість скверу авіаторів побудувати «МакДональдс».

Відповідну петицію вона зареєструвала у вівторок, 27 лютого.

Нагадаємо, земельна ділянка у Луцьку на розі проспекту Грушевського і вулиці Стрілецької, на якій мерія сьогодні хоче зробити Сквер авіаторів, раніше цікавила інвесторів, які хотіли відкрити у місті ресторан швидкого харчування McDonalds.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Хочемо меморіал»: навіщо луцьким фанатам авіації сквер

Дізнавшись про це, лучани почали сперечатись про те, що місту потрібніше. Хтось говорить, що МакДональдс покращить туристичну привабливість Луцька, а хтось наголошує на тому, що місту потрібна пам’ять, а не ресторан з «шкідливою їжею».

"Шановні депутати Луцької міської ради! Закликаємо Вас не підтримувати проект рішення, яким окремі депутати хочуть відмінити своє рішення від березня 2016 р. про проведення аукціону щодо земельної ділянки на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського. МакДональдсу у Луцьку підійшло лише це місце для зведення ресторану", - йдеться у тексті петиції.

Лучанка зазначила, що наявність "МакДональдсу" - це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів.

"Це нові робочі місця, і надходження до бюджету. Якщо ви підтримаєте рішення про відміну аукціону, то таким чином поховаєте мрію багатьох молодих лучан мати МакДональдс у своєму місті. І лучани знову змушені будуть відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві", - пише лучанка.

"Вважаємо безвідповідальною позицію депутатів, які часто скаржаться на нестачу коштів у міському бюджеті, а самі відмовляються від продажу земельної ділянки на аукціоні, який дасть змогу отримати не один мільйон гривень надходжень до бюджету", - додала Юлія Панасюк.

Станом на 27 лютого петицію підписали 11 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 14 днів. Підтримати ініціативу можна за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо той МакДональдс, жахлива їжа . І це аж ніяк не показник туристичної привабливості міста, ідуть туристи за самобутнім і неординарним, подивитись те, чого немає ніде. МакДональд є майже всюди, за ним туристи не поїдуть. А поїсти в Луцьку є багато де і смачніше і дешевше
Відповісти
Не треба там ніякої авіації
Відповісти
Якщо вам не подобається даний фаст фуд то не ходіть туди . Макдональдс повинен бути і все
Відповісти
а ти обоснуй чого повинен. логіка як у дурного ватніка, який хоче їсти бліна з лопати, "а там хоть камні с нєба".
Відповісти
Ха-ха. Макдональдс- "ресторан" настільки високого рівня,що варто їхати у Рівне чи Київ,щоб відвідати його.Не смішіть.
Відповісти
А нам не потрібно під вікнами того смітника і цілодобового скупчення всіляких оболтусів. Вже Версаля вистачає : куча п"яного бидла і засрані арки і двори. Ставте свій Мак біля парків, або будь де в інших окраїнах. ТУТ НЕ ПОТРІБНО !!!!
Відповісти
МакДональдз це псяча їжа,але ж вона в тренді...результат того тренду щодня бачу у спортзалі ))
Відповісти
Юля,займись чомось корисним для себе та інших,бо користі у тому,що ти робиш мало.
Відповісти
Навіщо сквер авіаторів. Потрібна память прибийте дошку памятну. А містянам та їх дітям потрібен Макдональдс. І взагалі попахує якимось совком від вашої ідеї з сквером. Сквер це щоб на лавочках було де пивка попити?! Ніяк у нашому культурному місті непереведуться совкові ідеї. Скільки вже можна. Дайте людям радість фастфуд. А яка радість від скверу?! Хватить копирсатись у памяті минулого давайте будувати майбутнє. А то так лишимось селом у тупику без перспективи якщо незмінемо своїх поглядів.
Відповісти
А нехай ота лучанка побудує в себе у дворі ту харчевню
Відповісти
А там місце є для забудови,а машини де будуть паркувати,хочете зробити черговий автомобільний прикордонних?!
Відповісти
...автомобільний армагедон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні