«Нащо їхати в Луцьк? Там навіть МакДональдса нема»: у місті сперечаються про ресторан

10
-4
«Нащо їхати в Луцьк? Там навіть МакДональдса нема»: у місті сперечаються про ресторан
На земельній ділянці, яку інвестори розглядали для відкриття у Луцьку ресторану швидкого харчування MакДональдс, міська влада хоче облаштувати Сквер авіаторів.

Дізнавшись про це, лучани почали сперечатись про те, що місту потрібніше. Хтось говорить, що МакДональдс покращить туристичну привабливість Луцька, а хтось наголошує на тому, що місту потрібна пам’ять, а не ресторан з «шкідливою їжею».

«Волинь24» відібрало найцікавіші думки із соцмереж:


Максим Нікітін: Мене всі ці сквери в депресію заводять... Треба думати про наш добробут!
Лєна Дворниченко: Говорили-балакали, сіли і заплакали... Видно, Луцьк і надалі залишиться "тим містом, в якому нема Макдональдса". А можна було б дійсно поєднати і сквер, і заклад.

Tetiana Solntseva: Не люблю МакДональдс, тому дуже плюсую за сквер. І ідеальне поєднання = це сквер та чудовий місцевий заклад зі смачною їжею)

Віта Сахнік: Я, напевно, виросла з того віку, коли приїжджаєш в місто, де є Макдональдс, і відразу біжиш в нього. але я за Мак. сквер - це добре, але в нас їх вистачає - аби тільки до пуття довести. а от нормальних закладів, які піднімали б імідж міста і в які йшла б молодь, точно бракує.

Олександр Заболоцький: Я б взагалі тих монополістів в місто не пускав.

Olena Livicka: Ну й не буде МакДональдса... І що? Дивні ви...

Ivanna Nazarchuk-Kamec: Друзі моїх дітей з інших міст на запрошення приїхати в гості кажуть : "Чого їхати у Луцьк: там навіть Макдональдса нема!!! Приїздіть до нас!!! У нас є)

Alina Bekeruk: Таке враження, що люди тільки про їжу думають. Мало того, що по кілька разів на рік різні фестивалі влаштовують для того, щоб добряче наїстися, то тепер ще й Мак хочуть. Закладів мало чи що? А сквер, то окрема тема, теж не розумію нащо їх нароблювати не знати скільки. Я за те, щоб привести в порядок вже існуючі об'єкти, місто облагородити, а тоді вже можна щось нове будувати.

Лєна Шторм: Якщо чесно, я не в темі, що за місце, тому не писатиму думок - Мак чи сквер. Але я настільки люблю заклади цієї мережі, що дуже б хотіла, аби десь у Луцьку такий заклад був. Без шкоди для природи, але щоб був. Після 5 років у Києві в мене шалена ностальгія, а луцькі заклади, де є така кухня, не надають ідентичної альтернативи.

Наталия Левчук: Ідеально було б пройтися сквером із порцією пломбіру з Мака) мені, як людині, що до Луцька кочувала з Рівного, частенько цього не вистачає..

Dmytro Avramenko: Хай там як, але мій синочок коли двічі їздив на екскурсію до Львова відвідав у цьому славному місті кілька відомих місць, але пам'ятає він тільки Макдональдс))). І я звісно йому пообіцяв що тільки стане тепліше ми обов'язково поїдемо в Макдональдс))) але не в Львів а в Рівне ну ближче все ж таки. Що ж тут скажеш діти)) який там Музей «Шевченківський гай»))))))

Дарья Окружко: Я за МАК. Це робочі місця, переспектива та розвиток. Якщо говорити про нездорову їжу у нас є чудовий "чікенхат" у якому так само повно різного фаст-фуду і можливо навіть гіршої якості чим їжа з маку.

Александр Шараев: Я також за Макдональдс. Відсутність його в місті все рівно що відсутність Кока-Коли в супермаркеті, подобається вона комусь чи ні. Місто, яке зацікавлене в туристичному розвитку повинно мати Макдональдс.

Liudmila Panasiuk: Народ, всі забули, що таке Мак. Мак - це місце, де люди точно знають, що їм запропонують. Туди ніхто не йде за борщем і каре ягняти, туди йдуть за шкідливою, але смачною гидотою. Якщо я туди вирішила піти - значить я сама хочу поїсти цього неподобства. Ніхто його людям в рот не пхає. З іншого боку, для іноземних туристів, які з тих чи інших причин не хочуть їсти страви місцевої кухні, мак - це місце, де можна дешево і швидко перекусити. + це робочі місця для студентів і не тільки. А сквер... Вигуляти собачку можна і в іншому місці, Луцьк зелений.

Святослав Лесюк: Кожна екскурсія до Львова з дітьми завершується "Макдональдсом". Інакше вона, з точки зору дітей, невдала. Заборонами їсти цю їжу нічого не досягнеш. Культуру здорового харчування треба виховувати поступово. Я дозволяю дітям іноді їсти фаст-фуди, піцу, чіпси, сухарики, пити коку. З часом вони самі починають усвідомлювати, що немає нічого кращого, ніж ЗСХ (здоровий селянський харч).

Суджу по найстаршій. У 5-6 класі вона казала: "Я то знаю, що це Г, але ж часом хочеться". А тепер, коли на місяць приїздить із Китаю, насамперед спішить насититися варениками, борщем, картоплею по-домашньому. Тому я за Мак. Ніхто в нього силою нікого не тягне.

Але клієнтів, думаю, буде вдосталь. А це: створення нових робочих місць (легальних), наповнення місцевого бюджету, розвиток туризму і т.д. Чомусь коли в парку на Глушець роздають землю під багатоповерхову забудову, ніхто про екологію не кричить.

А тут, бачте, сквер потрібен. Імені російських і радянських авіаторів та ракетників? Може, хай уже любителі радянщини ностальгують собі тихо вдома. а не нав'язують нам знову свої марення. Вони не історичний Луцьк хочуть зберегти - вони хочуть повернути Луцьку радянське обличчя, помилково вважаючи, що з цим повернеться їхня молодість. В Криму бабці (вдови колишніх енкаведистів) кричали: "Хай повернеться Росія". Думали, з нею повернеться їхня молодість. Росія повернулась, а молодість - ні.

Тому сьогодні треба думати про завтра. а не про вчора. Зумів же Андрош Бідзіля, сивочолий чоловік, створити проект майбутнього: РЦ "Промінь". Не повернув кінотеатр до того зразка, коли він носив назву "Москва", а пішов уперед. Тому що він - із Закарпаття, з Європи, можна сказати, родом. І в Європу йде. А ракетники з авіаторами ведуть нас в ж... Пробачте, в Совєцький Союз.

Iryna Kabanova: я ні за те, ні за інше. Мак це, звісно, прикольно...Але у нас є чікен хати, бест бургери і тд. Там можна наїстись теж шкідливої їжі, яка не надто катастрофічно відрізнятиметься від Маку. Тому не бачу нічого поганого, що у нас його немає, але якщо і з'явиться, то не "обсиратиму". А сквер - у нас скверів мало? Привести їх до ладу, вичистити, облагородити і буде добре! А то є сквери, де йдеш додому і думаєш, аби ніхто не напав((

Валерій Пельц: то було б місце паломництва перші місяці
Katya Pavlova: Навіть в Рівному є !!!! Луцьк, вам не соромно?!!

Оля Косюк: Не розумію, чому всі фанатіють від тих макдональдсів? Мені аж ніяк не соромно що в Луцьку немає Мака. До слова, дитячий садочок чи школа- це теж робочі місця!!!!

Vladimir Anatoliy: Не розумію, навіщо заради "безкоштовного туалету" будувати "фастфуд"?)

Анатолій Форманюк: Макдональдс - розрекламована столовка... До речі пережиток 90))) нам воно 100 років не треба...

Юрій Ричук: Звісно, можна поставити питання просто і в лоб: що краще для міста - Сквер авіаторів чи МакДональдс? І люди скажуть: та Сквер, звісно - бо ж історія, пам’ять, оригінальний туристичний об’єкт... А МакДональдс - просто хавчик, ще й не надто здоровий...

Але МакДональдс - це робочі місця, це хороший бізнес-проект, це рівень якості, на яку будуть рівнятися інші. Зрештою це той же плюс для туристів!

Тому для мене ідеальне поєднання - МакДональдс поруч зі Сквером Авіаторів! Невже не помістяться???

Василь Пахолок: Там має бути Мак. Луцьк не повинен зупинятись у своїй деградації.

Микола Грабовський: Вистачає різних забігайлівок з іноземними вивісками. Невже нам ще чогось не вистачає для ''повного щастя''?

Мирослав Хотимчук: Підтримую владу.мудре рішення.В Луцьку ця забігайлівка непотрібна.В нас мае бути здорова нація.такоі холери як супруниха вистачить з головою для Украінців

Iryna Ostrovska-Kots: Контроль якості продуктів та роботи персоналу та стандарти у Макдональдс такі, що нашим сурерресторанам місцевим окремим і не снилося. Принаймі після їх молочних коктейлів мої діти в інфекційну не потрапляли, як після одного нашого ніби непоганого, кафе. І кава в Маці смачна. А що поганого в класичному гамбургері: яловичина, булка, соус, цибулька, огірки? Підходьте до свого раціону розумно, не ходіть щодня. І так, я за Макдональдс)))

Ihor Polishchuk: Місце на розі Стрілецької і Грушевського вибрано відверто невдало.
1. Мак буде закривати вікна бібліотеки, на реконструкцію і переформатування якої на цей рік з міського бюджету виділили 1,5 млн. грн.
2. Макдрайв буде просто в людей під вікнами.
3. Знищиться зелена зона і завантажиться і так непроста транспортна розв'язка

Lyubava Drogan: Катастрофа... У нас купа прекрасних закладів. І в багатьох містах макдрайви за містом. А їм захотілося саме в зеленій зоні, плюс, як на мене, він там як кобилі п'ята нога..

Сергій Була:
Не розумію, чому когорта людей, які ні дня не працювали в бізнесі, не розуміють основних принципів ( хороша тема завжди буде реалізована, на все свій час) підняли хай що в Луцьку не буде макдональса, хтось перешкоджає! Знаю як мінімум два місця, які цікавіші, як для оператора , відносно прохідності місця , так і для міста з точки зору зручності і не загруженості розвязки! Працюємо!

Oksana Stepanchuk: Сквер... Барів - ресторанів предостатньо... Коли вже наш народ нажереться ???? Якась прожорлива нація !!!

Надія Зварич Авешнікова: Чому ні Макдональсу? Хто не хоче, той не ходить і боки не розіпре. Тим більше зарплати в нас не такі вже і великі, щоб щодня туди ходити. Дітям - розрада. Туристів побільшає, якщо до кефешки під'їзд нормальний зроблять. Нехай буде. Ніхто ж вас не заставлятиме його відвідувати. Не будите ходити, збанкрутує то багато хто звеселиться. Провівши статистику коментарів по ФБ, то нас люди тішаться з таких речей

Taras Yakovlev: Друзі-на тому місці і не пахне сквером. Там його не має, і не генпланом, не планом зонування він не передбачений. Ідея щодо нього родилася тільки в зв’язку з тим, щоб заблокувати ідею Покровському. Я за сквери і парки-давайте їх облагороджувати. Але конкретно це -маніпуляція і провокація

Anastasia Fedorova: Лол, навіщо цей мак по-перше ціни в Маці такі самі як і в нормальному закладі, хоча їжа там гидотна, а по-друге вся прогресуюча частина світу уже намагається перейти на здорове харчування, а ось у Луцьку люди обурені, що немає макдака сміхота

Dmytro Borodulin: Так поставьте памятник авиаторам, на улице Арцеулова!
(Там по моему уже есть один на повороте)
Бандере - в сквере Бандеры.
Хурсенко - в районе Хурсенка/Видродження.
А то ну прям не в тему как то, на углу Грушевского и Стрилецькой памятник Арцеулову, улица имени которого в полукилометре..

Людмила Яворська:
Що таке сквер авіаторів? Скільки вже можна витрачати гроші на пам'ятники, сквери імені, пам'ятні лавки.... Щоб покоління пам'ятали, треба їм розповідати, а не чергове культове місце робити, яке для дітей стане лише новою локацією для селфі

Віталій Жуковський: А головне, який це сквер корисний для всіх... Для чого окультурювати місто шляхом прокладання норм доріг окультурення парків і т.д., якщо можна сквер новий зробити?...

Валерій Пельц:
сквер авіаторів в Луцьку вже як тролінг...авіацію в місті краще б відродили, бо сквер може любий дурний закласти, а от частину з літаками в місті не кожен

Galina Padalko: Сквер авіаторів на ділянці, де дуже органічно мав би вписатись Макдональс?
Ви серйозно?
Вибачте, це просто дно. Мені соромно друзям з інших міст говорити, що в нас немає Макдональсу...
Це один з лакмусових папірців розвинутості та прогресивності міста, де ми наразі на рівні середньостатистичного колгоспного СМТ в Україні(((
Дуже шкода(((



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай влада звернеться до Автостанції м. Луцька. Я думаю буде саме те місце, де дійсно буде йому місце, а бюджету прибуток
Відповісти
Порт, Промінь. Місця там валом для Мака. А там хай буде сквер.
Відповісти
В нас одні банки,аптеки та бари-ресторани.Може досить вже?Краще подумали б про будову шкіл та садочків,та безпечних дитячих площадок.Це ж наше майбутнє!!!З теперішніми цінами на усе,хто буде клієнтом закладу?Діти- мажори?Я думаю їм і так є де проводити свій час.Та й не треба пхати у своє чадо,ту усю гидоту,а то потім не ходять по школі,а котяться.Чи Вам подобається коли Ваші діти схожі на гарно вгодоване порося?
Відповісти
В Європі вже навіть в селах е Макдональдс а в нас в обласному центрі не мае сміх
Відповісти
хороша папитка прив'язати до скверу радянщину, але мімо. сквер - це по європейськи якраз.
Відповісти
А Падалці тільки макдака подавай - експерт знайшлася. Макдаки в містах - це показник європейськості чи що? Їжа із замінників реально, що там натурального і корисного? Соромно їй перед друзями... Соромно має бути за бруд, корупцію, роздовбані дороги й рожеві окуляри на очах. А ще за отаких падалок "успішних" та "європейських".
Відповісти
нда... актівістки - всілякі юлі з падалками знають, чого бракує Луцьку. де що органічно вписується, а де лакмусовий папірець... якщо "дно" - тільки тому, що немає мака, то дно у них в головах. дніше вже нікуди. падалко ж типу така спортсмєнка невдолбєнна - не знає, що шлак-мак для здоров'я не альо? чого не якоїсь здорової їжі, з волинською ізюминкою (як вже писали тут під іншими новинами на цю тему)? так ні, ця "європа" від села відбилась, а до міста не прибилась. колгоспні смаки бидляцькі.
Відповісти
Читаєш коментарі і офігіваю, світова мережа яка є у кожному цивилізованому місті хоче зайти, а вони кричать про шкідливу їжу, а те що є це що веганські ресторани чи що?? ви чули коли небудь про масові отруєння в макдаку?такими темпами скоро автомобілі трощити будуть
Відповісти

Thanks for the purpose of furnishing such good articles.

Вижте и страницата ми

https://www.penexchange.de/pen-wiki/index.php/Benutzer:JillianKyte39 SEO оптимизация

=777?
Відповісти

Wow because this is extremely excellent work! Congrats and keep it up.
Вижте и страницата ми

https://informatic.wiki/wiki/User:DelorasChilds55 копирайтър

=777?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні