--> У МакДональдзі відреагували на ситуацію в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МакДональдзі відреагували на ситуацію в Луцьку

9
-7
У МакДональдзі відреагували на ситуацію в Луцьку
У компанії МакДональдз заявили, що вони хочуть бути присутніми у Луцьку і шукають тут партнера.

Про це заявив директор з розвитку та виробництва компанії МакДональдз в Україні Віталій Стефурак у коментарі виданню Волинь24.

“Компанія МакДональдз має намір продовжувати розвивати мережу в Україні. Ми хочемо бути присутніми у кожному місті, де є наші потенційні відвідувачів, зокрема, і у місті Луцьку” – сказав Віталій Стефурак.

“Наразі ми шукаємо партнера, який зможе нам запропонувати відповідну земельну ділянку для будівництва закладу МакДональдз” – наголосив він.

“Також інформуємо вас про те, що на сьогодні компанія МакДональдз не пропонує франшизу в Україні. Всі українські заклади МакДональдз перебувають в управлінні корпорації МакДональдз” – додав Віталій Стефурак.

Нагадаємо, за словами екс-заступника луцького міського голови Тараса Яковлева раніше представники МакДональдзу заявляли, що їх заклад можливо збудувати на розі вулиць Стрілецької і Президента Грушевського. Утім у середу, 28 лютого Луцька міська рада вирішила, що на цій ділянці треба робити Сквер авіаторів.
Теги: mcdonalds
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо справді хочуть взяти ділянку, то повинні робити по луцьким понятіям. Це піти на поклон до Палиці (в Швейцарію), не забути захопити чімоданчік з валютою і тоді всьо буде в ажурі.
А то пруться тупо ніби вони десь в цивілізації, ну прям як діти малі.
Відповісти
А чому б не запропонувати їм місце біля фонтану поруч з фонтаном перед входом у парк відпочинку на вул.Глушець...чи там вже місце продане?
Відповісти
Село задрипане. Поняття не має про планування зони благоустрою. Селу аби вільну землю захопити і сральню платну поставити.
Відповісти
нарешті роздуплились з коментарем. то вони тільки шукають партнера в Луцьку, то що ж Покровський п...дів тут, що все вже вирішено?
Відповісти
Шукають нового партнера бо влада «старого» і неугодного вибила з переговорів!
Відповісти
З цього теж зрозуміло, що щось мутити хотів Покровський! :) Чому тоді заявив, що тепер чекати прийдеться 5-6-10 ... років? Зрозуміло, що Мак не уперся у одну ділянку і може розглянути різні пропозиції, так що подалі відшивайте ті прокладки, що хочуть на цьому щось замутити і видають себе за благодійників!
Відповісти
Маки не в курсах місцевих дерибанів. То тепер зрозуміліше, з чого на місці піднявся такий свинячий вереск і рохкання)))
Відповісти
Отак влада покращує інфраструктуру міста - ніяк!
Відповісти
Поліщуки взагалі обнагліли..
Рубають собі земельку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні