--> ПриватБанк збільшив суму кредиту для підприємців* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк збільшив суму кредиту для підприємців*

0
-2
 ПриватБанк збільшив суму кредиту для підприємців*
ПриватБанк збільшив максимальну суму кредиту за національною програмою підтримки підприємництва «КУБ» з 500 000 до 1 000 000 гривень. Збільшення суми кредиту поширюється на всі кредитні програми: «КУБ», «АгроКУБ», «ЕкоКУБ».

Якщо підприємець вже має відкритий кредит за однією з цих програм, заявку на збільшення кредиту можна подати за умови, що за першою позикою без порушень уже погашено три планові платежі (30% початкової суми кредиту).

«Збільшивши можливу суму кредиту до 1 000 000 гривень, ми сподіваємося, що програма підтримки підприємництва «КУБ» додасть підприємцям можливостей для розвитку та масштабування бізнесу», – зазначив керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв.

Про доступний ліміт підприємець може дізнатися на сайті банку, сайті програми «КУБ» https://kub.pb.ua, у «Приват24 для бізнесу» або за телефоном 3700. Подати заявку на отримання коштів можна на сайті програми: kub.pb.ua/get-credit

Минулого року ПриватБанк виділив малому бізнесу та підприємцям понад 3 мільярди гривень кредитних коштів, а у 2018 році планує виділити більш ніж 5 мільярди гривень. У рамках програми «КУБ» банк уже профінансував понад 25 тисяч проектів малого бізнесу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні