--> Бабуся надурила Пенсійний фонд на 100 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бабуся надурила Пенсійний фонд на 100 тисяч гривень

1
1
Бабуся надурила Пенсійний фонд на 100 тисяч гривень
Мешканка села Гвоздець Івано-Франківської області роками отримувала в Пенсійному фонді виплати на померлу сестру.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на Сегодня.

Після смерті сестри жінка продовжила отримувати за неї пенсійні виплати. При цьому вона отримувала пенсію за померлу в одному і тому ж відділенні банку протягом 15 років.

За словами жінки, після смерті сестри вона не здала її документів у відповідні органи. А схожа зовнішність допомогла обманювати співробітників Пенсійного фонду.

Про свою аферу жінка не розповідала навіть рідним.

Таким чином пенсіонерка помстилася державі за те, що раніше їй не дозволили оформити опікунство над своєю душевнохворою сестрою. Протягом 15 років вона отримала майже 100 тис. гривень. Ці кошти вона витрачала, в основному, на ліки.

"Я собі подумала, що братиму гроші рік-два, за те, що він не дав. А я як навчилася брати гроші, і вже не знала, що далі робити. До в'язниці потрапляти", - зізналася жінка.

Тим часом у сільраді називають пенсіонерку "спокійною, маленькою, непомітною жінкою" і зізнаються, що "ніхто б і не подумав, що вона може бути на таке здатна".

Понад 100 тисяч гривень, які незаконно отримала жінка, вона давно витратила, нібито на ліки. У той же час, ці гроші їй доведеться повернути, оскільки суд визнав її винною у використанні підроблених документів і шахрайстві.

Як повідомлялося, середня пенсія у країні становить 2448 гривень.

Нагадаємо, в Кабінеті Міністрів розроблять механізм для підвищення пенсій людям з великим трудовим стажем, але які через економічну ситуацію протягом усього життя отримували низькі зарплати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все таємне, коли-небудь все одно стане явним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні