У Patio di Fiori куштуватимуть смаколики з трюфелем

0
6
У Patio di Fiori куштуватимуть смаколики з трюфелем
У ресторані "Patio di Fiori" відбудеться Фестиваль чорного трюфелю.

Для гурманів обіцяють приготувати салат з гусячою печінкою і трюфельним маслом, карпачо з телячої вирізки з білими грибами і соусом трюфеля, качку, запечену з картоплею під грибним соусом і слайсами чорного трюфеля, а на десерт - шоколадний трюфель і вино.

Так, скуштувати страви, приготовані за авторським рецептом шеф-кухаря, можна буде на вихідних 11 та 12 листопада, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Гостям пропонуватимуть спеціальний дегустаційний сет. До нього будуть входити всі чотири страви та три види, підібраного до них вина. Коштуватиме такий набір 300 гривень.

«Спеціально до дегустаційного сету ми підбирали вино, щоб краще розкрити смак кожної страви. Самі ж делікатеси зроблені за авторським рецептом шеф-кухаря, який допомагає розкрити всі кращі смакові якості трюфеля», - розповіли в готельно-ресторанному комплексі.

До слова, Фестиваль трюфеля відомий у всьому світі. Щорічно восени влаштовують різноманітні ярмарки, де можна скуштувати улюблений делікатес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні