Подробиці аварії за участю таксі в Луцьку: поліція шукає свідків

1
2
Подробиці аварії за участю таксі в Луцьку: поліція шукає свідків
Поліція просить свідків ДТП на проспекті Соборності надати записи з відеореєстраторів.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Луцька у Фейбуці.

Нагадаємо, як повідомляло видання "Волинь24", 2-го вересня на перехресті вулиць Соборності та Чорновола у Луцьку зіткнулися дві автівки.

“Патрульні встановили, що водій Lanos рухався від РАЦСу та закінчував розворот вліво. Тим часом, Mercedes, який їхав по головній в напрямку до РАЦСу, зіткнувся з Lanos. Водія Lanos шпиталізували з травмави та забоями. На місці працює слідчо-оперативна група”, - зазначають у поліції.

Водіїв, які в той час рухались проспектом Соборності і в чиїх автівках є відеореєстратори, просять надати відеозаписи в поліцію, аби об’єктивно встановити обставини автопригоди та винуватця ДТП.

Інформацію можна повідомити за номером 102, відео можна надати в УПП у м. Луцьку, у сектор розшуку та опрацювання матеріалів ДТП (вул. Залізнична, 15), або ж надіслати в повідомлення на сторінку Патрульної поліції Луцька в Фейсбук 


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть, знову у всьому винні "бляхи"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні