Німецьким борделям присвоюватимуть знаки якості

0
17
Німецьким борделям присвоюватимуть знаки якості
Німецький федеральний союз працівників секс-індустрії впроваджує власний знак якості у вигляді золотої корони. Згідно із заявою, союз має намір перевіряти роботу борделів і присуджувати їм від однієї до шести корон.

Члени об'єднання мають намір, в першу чергу, оцінити, чи відповідають умови роботи законодавчим нормам, - пише Кореспондент.НЕТ.

Зокрема, від власників борделів потрібне чітке дистанціювання від насильства, примусів і криміналу.

На другому етапі союз працівників секс-індустрії збирається оцінювати організацію робочого простору, зовнішній вигляд борделів і внутрішній дизайн, а також різноманітність і якість еротичних послуг. На третьому етапі союз планує залучити сторонній інститут для зовнішнього аудиту власної оцінки якості.

Зазначимо, проституція легалізована в Німеччині з 2002 року, проте точної статистики про те, скільки людей задіяні в цій індустрії, немає. Тим часом держава зі свого боку також стежить за цією сферою суспільного життя. Зокрема, в липні поточного року набув чинності закон про захист секс-працівників, який наказує, наприклад, регулярні медогляди, а також встановлення "тривожних кнопок" у всіх кімнатах в борделях.

Раніше в Міністерстві внутрішніх справ Латвії запропонували підвищити вік, з якого повії зможуть легально надавати сексуальні послуги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні