--> «Водії автобусів ігнорують людей у військовій формі», - волинянка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Водії автобусів ігнорують людей у військовій формі», - волинянка

3
-7
«Водії автобусів ігнорують людей у військовій формі», - волинянка
Мешканка Володимира-Волинського запевняє, що водії автобусів не зупиняються, коли бачать її сина, бо той ходить у військовій формі.

Про це Ірина Москвич написала у соціальній мережі ВК.

«24 квітня о 5:30 мій син вийшов на зупинку біля магазину «Курант», щоб їхати на навчання в Луцьк, був вдягнутий у військову форму, автобус не зупинився», - написала вона.

І зазначила, що дістатися Луцька юнакові допоміг водій легковика.

«Така ситуація неодноразова, якось я вийшла подивитись (бо була в шоці коли малий казав, що тут не зупиняються автобуси). Він простояв півтори години, промахав, за цей час проїхали три автобуси і жоден не зупинився. Я також часто їду в Луцьк, завжди виходжу до «Куранта», і ще не було такого, щоб автобус не зупинився. Висновок: водії автобусів не зупиняються людям в військовій формі? Чому? Бо вони пільговики?», - повідомила авторка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чим займається спілка по захисту споживачів, ті які отримують за бездіяльність з/п і не малу? А головна причина в нас - ми тим бидлюкам все дозволяємо і терпимо. Де міні-касові апарати? Подивіться як все у Польщі. Найбільше на що ми здатні - дивитись у щілину забору і плакатись. Чому не звертаємося до "ставленіків" і не вимагаємо роботи. А де робота місцевих депутатів?

Відповісти
а тмм і займається - "рішає"
Відповісти
В мене одне запитання до людей які ходять у військовій формі і на сьогоднішній день ніякого відношення ні до армії ,ні до нацгвардії не мають : якщо її носите - ідіть у військомат і відправляйтесь на війну. А позорити у барах військову форму та людей що сьогодні на фронті, людей які вже поклали життя не потрібно. Якщо ви воювали ( а життя доказує, що більшість з тих хто воював, форму якраз надівають тільки на свята чи урочисті події) ваші пільги визначені державою у вигляді посвідчень. Вв
ажаю що у військовій формі повсякдень мають право ходити тільки військові та інваліди війни. На сьогодні і так уже порозводилось багато шахраїв у формі. Повторюсь - є ностальгія за армією - чекаємо вас на фронті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні