У Луцьку суддя знаменитого телешоу дав майстер-клас

1
3
У Луцьку суддя знаменитого телешоу дав майстер-клас
У Луцьку відбувся майстер-клас судді шоу "МайстерШеф" Сергія Калініна.

Про це пише інформаційне агентство Волинські новини.

Авторський майстер-клас «Магістр домашньої кулінарії» від відомого кулінара, шефа та телеведучого Сергія Калініна відбувся у Луцьку 7 квітня.

Зустріч із зіркою телевізійної кулінарії, яка була організована в рамках його всеукраїнського туру, зібрала багато слухачів. Серед них – переважно молоді господині. Усі вони прийшли дізнатися секрети від «майстра шефа», які обіцяли змінити життя та харчування назавжди.

Сергій Калінін розпочав свій майстер-клас із того, що пообіцяв багато розповідати, трішки готувати, ділитися рецептами та неодмінно дивувати присутніх тим, скільки насправді людському організму потрібно їжі.

Так, зірка кулінарного телешоу переконаний, що можна сміливо замінити кілограм ковбаси на 100 грамів морських гребінців, по ціні це вийде приблизно однаково.

Між тим, 100 грамів морепродуктів при правильному приготуванні, здатні наситити не гірше кілограма ковбаси.

Одним із перших секретів від шефа стало те, що основою здорового харчування є споживання свіжих та варених продуктів в пропорції 70/30. Саме тому шеф зробив акцент на рецептах зеленого смузі та шпинатного песто.

«Не можете їсти круглий рік свіжі овочі та зелень, - пийте соки!» - сказав Сергій Калінін та пригостив усіх присутніх свіжовіджатим смузі.

Доки гості куштували напій та занотовували рецепти, відомий кулінар продовжив свій виступ, готуючи для присутніх наступну страву.

За дві години майстер-класу господині дізнались, що найефективніші години для споживання їжі - з 12 дня до 20 вечора, записали ексклюзивні рецепти смачних та здорових страв від зіркового повара та з’ясували дещо особистого про «МайстерШефа» Калініна.

Виявилося, що Сергію 45 років, між тим, при вазі 72 кілограми, йому потрібно не більше 600 грамів їжі на добу, та м’ясо двічі на тиждень.

При цьому зірка кулінарії прекрасно себе почуває та переконує, що витратив на продукти за тиждень всього 240 гривень і все тому, що 100 грамів морських гребінців якісно заміняють кілограм ковбаси.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При зрості в 167 см.це не так мало.І чому вчить на косабській?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні