--> Перевірити дороги і порахувати ями: лучани просять покарати недобросовісного підрядника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перевірити дороги і порахувати ями: лучани просять покарати недобросовісного підрядника

5
6
Перевірити дороги і порахувати ями: лучани просять покарати недобросовісного підрядника
У Луцьку хочуть змусити підрядника, який ремонтував міст на Рівненській, перекласти всю дорогу власним коштом.

Відповідну петицію зареєстрував Микола Карпюк.

«Не давати більше жодного підряду в Луцьку підприємству яке проводило ремонт мосту на вул. Рівненський», - написав автор.

Він також зазначив, що необхідно провести перевірку усіх доріг, відремонтованих за останні три роки.

«Там де вже є ями (пр. Волі, вул. Рівненська та інші). Змусити підрядників перекласти дорогу всю за свій кошт. Якщо відмовляться не давати жодного підряду по Луцьку та Волинської області», - написав він.

І резюмував:

«Скільки ми ще будемо платити за неякісну роботу зі свого карману? Скільки ще дорожники будуть прокидатись лише восени та кидати асфальт в калюжі? Чому все, що вони роблять вже через рік починає руйнуватися?»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міст пр. Перемоги
Відповісти
Нема де Колі погасати.
Відповісти
Я на рівенській о пятій ранку вскочив у яму та порвав зимового ската.був злий як вовк , в наш час резина не дешево стоїть. Підпишу петиціюта друзям розкажу щоб підписали.
Відповісти
В понеділок в густий туман попав в яму і порвав корт, колесо новеньке не підлягає реєстрації... Мінус 1600 грн. Міст на ковельській ремонтувався недавно... За що їм платять гроші якщо вони нічого толком зробити неможуть... Міст на рівненській і за рованцями це просто позор нашим дорожнікам. Нехай ідуть вулиці підмітати як не вміють дороги робити...
Відповісти
І де вже ділась ця петиція ? її підписали чи видалили?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні