Винуватця страшної ДТП на Дубнівській залишили під вартою, з можливістю внести заставу 275 тисяч

11
4
Винуватця страшної ДТП на Дубнівській залишили під вартою, з можливістю внести заставу 275 тисяч
Водія, що став винуватцем ДТП у Луцьку, суд залишив під вартою на два місяці з можливістю внести заставу розміром 275 600 гривень

Відповідне рішення ухвалив суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський суботу, 10 грудня.

Нагадаємо, 8 грудня на вулиці Дубнівській у Луцьку водій Володимир Мігас, що був за кермом у нетверезом стані, збив 16-літнього Владислава Андрушківа. Хлопець перебуває у реанімації у важкому стані. Водій же намагався втести з місця аварії. У його крові виявилося більше 3-ї проміле алкоголю.

Дивитися відео жахливого ДТП на Дубнівській за участю Володимира Мігаса.

Судове засідання розпочалося із запізненням більше, ніж на півтори години. До зали суду не прийшли батьки неповнолітнього, який постраждав в аварії. Однак було кілька десятків громадських активістів.

У ході судового засідання слідчий та прокурор подали до суду клопотання і попросили залишити Володимира Мігаса під вартою строком на 60 діб. Аргументували клопотання тим, що бізнесмен вчинив злочин у стані алкогольного спяніння, постраждав у ДТП неповнолітній, якого винуватець аварії залишив на місці аварії.

Також сторона обвинувачення апелювала до того, що підозрюваний має дві діючі візи та вісім разів бував закордоном. Натомість адвокат Віктор Жемеля доводив, що підзахисний здав паспорти (внутрішній і закрдонний)слідчому і не бажає утікати.

До речі, прокурор Володимир Бущак висловив підозру, що у Мігаса може бути два закордонні паспорти. Однак адвокат запевнив,що це неможливо.

Володимир Мігас запевнив, що не збирається уникати слідства, ніби-то хоче помогти родині постраждалого. Мовляв, наразі головне його завдання - допомогти дитині. Наголосив, що покриє всі витрати на лікування реабілітацію і не зможе цього зробити, якщо перебуватиме в слідчому ізоляторі.

Сторона обвинувачення натомість зауважила, що допомогти з лікуванням він може, навіть перебуваючи під вартою, бо може дати відповідне доручення пілеглим чи рідним.

Прокурор також заявив, що Володимира Мігаса вже затримували за кермування в нетверезому стані 25 травня цього року за порушення правил дорожнього руху, а відтак він може повторити скоєні правопорушення, якщо його випустять на волю.

У суді наголосили, що підозрюваний скоїв ДТП в 11-й ранку, маючи в крові більше 3-х проміле алкоголю. До того ж це трапилося поблизу двох навчальних закладів. Зрештою, після кількох годин судового засідання суддя вирішив залишити бізнесмена під вартою на два місяці з можливістю внести заставу розміром 275 600 гривень.

Якщо підозрюваний скористається цим правом, то він не зможе покидати територію Украни і перебуватиме під домашнім арештом. Ухвала може бути оскаржена в апеляційній інстанції.

Зауважимо, що суддя Ясельський вже судив Володимира Мігаса за порушення правил дорожнього руху, однак тоді він не поніс покарання.

Нагадаємо також, що дивним чином автоматизована система обрала саме цього суддю у цій справі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо він вийде суддю треба забити як скаженного пса на Театральному майдані і труп повісити на ялинку.
Відповісти
Бабло вирішело. Суддя ,порушник ПДР, випустив вбивцю ПДР.
Відповісти
Оце так застава((((( Він її вже напевно сьогодні вніс і сьогодні завтра, воля а далі кудись в теплі краї, залічити нервовий зрив.....
За такі судові рішення суддю на палю, тварюки..., поряд з цим .андоном...
Відповісти
Суддя зробив це ДТП! Хто він такий щоб знов судити,тай взагалі судити будь-кого, він має сидіти на лаві підсудних разом з своїм товаришем алкашом . А де подруга-свідок?
Відповісти
Піднімати народ невже можна терпіти таке беззаконня.злодій купляє суддю і гульбанить далі. Жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Велике прохання до Олександра Шпоти!Візьміть цю справу під особистий контроль.Обридли продажні судді і їхні рішення.
Відповісти
Повиправляйте орфографічні помилки!
Відповісти
Це тебе найбільше непокоіть? Сумно... батьки тримайтеся адекват з вами.
Відповісти
Від гріхів грошима не відкупишся. Хочеш щирл допомогти пе рахуй гроші інкогніто.співчуваю що маєш такого чоловіка...думай про дітей і внуків.ім жити з цією ганьбою.
Відповісти
Воно думає як відмазати коханого зі спущеними штанами.якби хотіла давно б найшла спосіб допомогти ска ліченій дитині.духовність не для неі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні