--> Адвокат «вбивці з Дубнівської» перед судом пив каву з прокурором. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Адвокат «вбивці з Дубнівської» перед судом пив каву з прокурором. ФОТО

10
23
Адвокат «вбивці з Дубнівської» перед судом пив каву з прокурором. ФОТО
Поки громадські активісти та журналісти чекають судового засідання, адвокат, прокурор та слідчий у справі жахливого ДТП у Луцьку сходили на каву.

Про це повідомий громадський активіст Сергій Рижков на своїй сторінці у "Фейсбуці" та оприлюднив фото із кав'ярні "Цукерня", що поблизу міськрайонного суду.

У стінах Луцького міськрайонного суду очікують на судове засідання щодо обрання міри запобіжного заходу Володимиру Мігасу, який, перебуваючи за кермом автомобіля у нетверезому стані, збив 16-річного юнака на вулиці Дубнівській у Луцьку. Юнак перебуває в реанімації у вкрай тяжкому стані.

"Поки ми чекаємо на суддове засідання по вбивці з Дубеньскої паном Мігасом В. У сусідньому кафе прокурор ,слідчій і акдвокат ,,пьють каву "...." - пише Рижков.

"Ми просто пили каву. Я зайшов погрітись перед судом. З ними до цього не був знайомий. Ми з ними разом працюємо. Тому це нормально, що ми зустрічались. Але справу не обговорювали", - пояснив журналістам адвокат Віктор Жемеля, який є захисником Володимира Мігаса.

За словами адвоката, батькам хлопця, що постраждав у ДТП, його підзахисний пропонував допомогу, "але вони поки налаштовані не так".

Читати більше про стан дитини "Хлопчик, якого збили на переході у Луцьку, у глибокій комі і сам не дихає, - лікарі"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці мусора-прокурори взагалі припухли...в смітник парочку кинути і закрити
Відповісти
Це не той слідчий, який бухим влаштував драку в Оболоні?
Відповісти
Оце жах. А я (доречи, адвокат), уявіть, теж з прокурором спілкуюсь, і навіть за руку здоровкаюсь, хоча він через мене виправдовувальний вирок отримав. І інколи навіть поважаю деяких з них(хоча це здебільше рідкість). З вашою логікою ми мали б один одному в очі плювати чи що? Хлопці, не потрібно перебільшувати: є робота, а є звичайні людські стосунки. Не все є корупцією. Наведіть хоч якісь докази тому, що тут мало місце корупційне діяння, якась змова.
Відповісти
В цивілізованих країхнах. Хватило б цієх зустрічі і це вже корупція. Хочеш доводити, що ти крутий адвокат, доводь в суді, а не в кавярні. А суддя, це взагалі жах.
Відповісти
Адвокат! Диплом за сумку сала купив (без помилок писати навчись)? В нас адвокатів немає. Є кур' єри між суддями, слідчими і прокурорами які носять гроші! Ви не адвокати, а "рішали"! В очі собі плюнь! Ви з дипломами "за сало" боїтесь, що коли за вас візьмуться то ноги вашої в юриспрунденції не буде! Нема реформ - є задрипані судді, прокурори , слідчі та адвокати які про реформи розказують.
Відповісти
Хоча б той факт, що каву пила (трійка) зацікавленихю Чому не запросили адвоката постраждалої сторони попити кави?
Відповісти
Честб батькам дитини які не взяли гроші мігаса. Впевнена ця потвора га зоні буде робити міньєт зекам.прокурор і суддя не самовбивці тому винесуть справедливий вирок.не той випадок що все зійде з рук.
Відповісти
Шок бабло перемогло. Слова зайві!!!! Тільки рельна боротьба .перевибори54% парашенців включайте мізки!!!
Відповісти
Шок бабло перемогло. Слова зайві!!!! Тільки рельна боротьба .перевибори54% парашенців включайте мізки!!!
Відповісти
Шок бабло перемогло. Слова зайві!!!! Тільки рельна боротьба .перевибори54% парашенців включайте мізки!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні