Волинським дітям показали будні засуджених

0
-1
Волинським дітям показали будні засуджених
Ковельським дітлахам показали місце, куди краще не потрапляти. Екскурсію виховною колонією для вихованців Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей провели інспектори ювенальної превенції Ковельського відділу поліції, - повідомили у прес-службі поліції.

«Метою екскурсії було розповісти з якого віку і за що потрапляють в колонію і показати наочно, які обмеження діють у таких закладах. Засуджені перебувають у ізоляції та не мають змоги користуватися всіма перевагами сучасного світу. Тут немає мобільних телефонів та Інтернету. Важливо, що б діти зрозумілі цінність свободи» - пояснили в поліції.


Працівники виховної колонії розповіли гостям про устрій закладу та про будні його жителів.


Вразив відвідувачів порядок та охайність у режимній зоні, відсутність пропусків у дітей у відвідуванні занять.


«Ми надіємось, що діти оцінили те, що мають і по-новому будуватимуть майбутнє. Впевнений вони зрозуміли важливість свободи та неприпустимість вчинення правопорушень», – зазначив інспектор поліції Юрій Кузьмук.

Окремим пунктом екскурсійної програми був дисциплінарний ізолятор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні