Затримання голови Волинського суду на хабарі: оприлюднили відео подій

6
8
Затримання голови Волинського суду на хабарі: оприлюднили відео подій
Оприлюднили відео подій, що відбулися у приміщенні Волинського окружного адміністративного суду 23 лютого 2018 року, коли голову цього суду Олександра Лозовського затримали на хабарі.

Відеозапис з'явився на сайті Волинського окружного адміністративного суду.





Нагадаємо, за повідомленням прокуратури, Олександра Лозовського, а також його брата-адвоката Павла Лозовського піймали із хабарем 3600 доларів.

Читати також: Квартира і 10 соток землі: що у декларації волинського судді-хабарника

Згодом колеги затриманого на хабарі судді Лозовського заявили про тиск з боку прокуратури.

У свою чергу Рада адвокатів Волині теж заявила, що затримання Павла Лозовського відбулося зі значними порушенням законів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що? Тепер комусь голову в другу сторону повернуть і так лишать. Але думаю це будуть не працівники суду. Підкидати хабарі, фабрикувати матеріали теж злочин. Доведеться відповідати за свої дії.
Відповісти
Мали вони вас усіх в дупі
Відповісти
Короткий звіт про відео: декілька оперативників вибили зачинені двері в пустий кабінет голови суду, зайшли туди, пробули там певний час, вийшли звідти, Після цього в кабінет ввійшов оператор відеозйомки, за ним - пойняті. І процес пішов. Тепер для суддів діло честі ідентифікувати усіх задіяних оперативничків та посадити за ґрати років так 5-8.
Відповісти
Дякувати Богу, кудись втекла глиняна Феміда, а то б перекинули...
Відповісти
Суддівсько- адвокатське кодло. Вам не закон потрібен, а ГУЛАГ.
Відповісти
Це точно цьоиу судівсько-прокурорському кодлу давно пора на Гулаг.Але невже бандит бандита посадить.Це страх так красти ,мати такі мільярдні маєтки і ніхто не садить.Ні страху Господнього,нічого людського в цих людців нема.А ми безсилі живемо раби,голі,безправні і голодні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні