--> Квартира і 10 соток землі: що у декларації волинського судді-хабарника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Квартира і 10 соток землі: що у декларації волинського судді-хабарника

1
3
Квартира і 10 соток землі: що у декларації волинського судді-хабарника
У декларації за 2016 рік керівника Волинського обласного окружного суду Олександра Лозовського, якого затримали із хабаром, – квартира, недобудований будинок, понад 10 соток землі, більше 230 тисяч гривень зарплати.

НЕРУХОМІСТЬ

Олександр Лозовський вказав, що є співвласником квартири у Луцьку площею майже 60 «квадратів» та земельної ділянки у селі Кульчин Ківерцівського району на понад 1000 «квадратів».

Належить голові Волинського обласного окружного суду й недобудований житловий будинок у Кульчині площею 180 метрів квадратних.

Окрім того, його дружина Ірина має житловий будинок у селі Липляни Ківерцівського району площею 293 метри квадратні, земельні ділянки 265 метрів квадратних та 25 соток.

АВТОМОБІЛІ

Керівник Волинського обласного окружного суду Олександр Лозовський вказав у своїй декларації авто дружини – «Сузукі» 2008 року випуску. Також суддя має довіреність на водіння «Мерседесу» 2014 року випуску, власником якого є Микола Тарасюк.

ДОХОДИ

Олександр Лозовський задекларував понад 238 тисяч гривень заробітної плати, проценти у «Приватбанку» у сумі 134 гривні, бонуси – 142 гривні.

Дружина голови Волинського обласного окружного суду у 2016 році отримала 121,7 тисячі зарплати, 463 гривні бонусів від «Приватбанку».

Разом у Лозовських було 139 553 гривень кредиту у «Приватбанку».

Цікаво, що керівник Волинського обласного окружного суду Олександр Лозовський не задекларував ні цінних паперів, ні грошових та нематеріальних активів.

Нагадаємо, У Луцьку на хабарі у 3600 доларів упіймали одного з керівників Волинського обласного окружного суду та його брата-адвоката. Головою Волинського окружного адміністративного суду є Олександр Лозовський. У нього є брат-адвокат Павло Лозовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще у львові був такий зварич суддя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні