Підприємці Старого ринку готові торгувати гончарними виробами, - активіст

3
4
Підприємці Старого ринку готові торгувати гончарними виробами, - активіст
Керівник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов попросив в депутатів Луцькради "не звільняти продавців ринку".

Про це стало відомо у вівторок, 20 лютого, під час обговорення розробки концепції влаштування території в межах земельної ділянки, в яку входить Центральний ринок та прилеглі території до Луцького замку.

Зокрема, Ігор Дильов зазначив, що готуючи проект реконструкції Центрального ринку треба, перш за все, подумати про збереження робочих місць підприємців.

«Багато підприємців знають, як змінюватися в сучасності та в умовах ринку. Якщо буде потреба торгувати гончарськими виробами, то наші підприємці готові до цього. Вони можуть здійснювати продаж народних промислів, адже не так важко змінити вид діяльності», - зазначив керівник ГО «Бізнес Волинь».

Так, Ігор Дильов наголосив на тому, що до розробки концепції території до якої входить Центральний ринок, треба долучити підприємців.

«Я прошу зберегти робочі місця. Не виганяти існуючих і набирати інших», - додав керівник громадської асоціації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильне рішення...
Відповісти
А який прибуток буде мати місто від ,,експорту'' гончарних виробів ?Краще почніть дороги робити і залиште тих людей в спокої,поставте більше смітників.А то на кам'яні півкулі грошей вгатили а на кілька відер щебню ,щоб замостити ями на дорогах немає.
Відповісти
Базар потрібний лучанам,зробіть порядок там.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні