--> На Волині за тиждень у вогні загинуло троє людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині за тиждень у вогні загинуло троє людей

0
4
На Волині за тиждень у вогні загинуло троє людей
На Волині протягом минулого тижня у пожежах загинули троє людей.

У прес-службі ДСНС Волинської області повідомили, що усі загиблі – самотні чоловіки, - пишуть Волинські новини.

Причиною трагедій рятувальники називають необережне поводження з вогнем під час паління. Загалом з 12 лютого по 18 на території області сталося 17 пожеж.

Так, 12 лютого у Володимирі-Волинському близько 1 часу ночі сталося загоряння у цегляному житловому будинку. Під час пожежі рятувальники знайшли тіло чоловіка 1965 року народження, інваліда 1 групи.

Ще одна пожежа з загиблим сталася того ж дня у селі Суходоли Володимир-Волинського району близько 16 години. На місці пожежі знайшли труп чоловіка 1961 року народження. Чоловік ніде не працював.

Ще одна трагічна пожежа сталася 17 лютого у селі Перевали Турійського району близько 1 години ночі. У дерев’яному житловому будинку, який спалахнув, виявили загиблого чоловіка 1989 року народження, який ніде не працював.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні