Петро Порошенко у Мюнхені пояснив, що таке «русский мир»

3
4
Петро Порошенко у Мюнхені пояснив, що таке «русский мир»
Президент України Петро Порошенко заявив, що «русский мир» перетворює усе, до чого торкається, на руїни та занепад, прикладом чого є окуповані Росією території Абхазії, Південної Осетії, Придністров’я, Донбас та Крим.

Про це він повідомив під час виступу на панельній дискусії «Оборонне співробітництво в ЄС та НАТО: більш європейське, більш тісне, більш спроможне?» в рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки, - повідомляє УНІАН.

«Протистояння російській агресії є екзистенційним викликом, який впливатиме на наше майбутнє. Чи буде це «російський світ з альтернативними цінностями», або «вільний світ з універсальними цінностями»?», - звернувся президент до присутніх.

«Перше, Вам потрібно зрозуміти, що таке є «русский мир». Прикладів є багато. Лише порівняйте рівень життя в колишньому Кенігсберзі з життям у Мюнхені. Або територію Карелії, яку Росія анексувала 80 років тому, з Фінською Карелією. Або Курильські острови, які Москва захопила після Другої світової війни, з Японією. Різниця між «русским миром» та вільним світом приголомшує», - наголосив Порошенко.

«Русский мир» перетворює усе, до чого торкається, у руїни та занепад. Погляньте на Абхазію, Південну Осетію, Придністров’я, окуповані Донбас та Крим. Схоже на те, що відповідно до доктрини «русского міра», вся Європа повинна виглядати так як Калінінград чи окупований Донецьк, а не навпаки», - наголосив президент України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в що перетворюється те до чого торкається він і його жидівська банда?
Відповісти
І те в що перетворються країна коли нею керують жиди на прикладі Росії і 1917 року
Відповісти
І ЩО ТАКЕ ОФШОРИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні