«У Луцьку хочуть таємно підняти вартість проїзду в маршрутках», - Григоренко

3
-5
«У Луцьку хочуть таємно підняти вартість проїзду в маршрутках», - Григоренко
Міська влада Луцька цьогоріч планує підняти вартість проїзду у маршрутках.

Про це експерт громадської організації «Волинський Центр Розвитку Урядування» Сергій Григоренко розповів в інтерв’ю «Волинь24».

«Коли ми говорили про підвищення вартості проїзду до чотирьох гривень, було широке обговорення – круглі столи, громадські слухання в Палаці культури. Громадськість могла ознайомитись з позицією перевізників і висловити свою позицію. Зараз це відбувається «з-під поли», - запевнив громадський активіст.

Нагадаємо, востаннє вартість проїзду у луцьких маршрутках піднімали у березні 2017 року, коли заступниками міського голови були Сергій Григоренко, Юрій Моклиця і Тарас Яковлев.

Останнім часом у Луцьку знову заговорили про здорожчання вартості проїзду у маршрутках. Перевізники просять підняти тариф до п’яти гривень.

«Ігор Поліщук, коли був в.о. міського голови, казав, що підвищення вартості проїзду ні в якому разі не буде, а перший заступник міського голови Григорій Недопад в своїх інтерв’ю каже, що мабуть тариф буде підвищуватись. Швидше за все «УКРОП» хоче підвищення, але розуміючи електоральні втрати, робить це таємно. Зокрема в перелік регуляторних актів, які міська рада розглядатиме цього року, вони заклали розгляд процедури підвищення вартості проїзду», - додав Сергій Григоренко.

«Але я скажу ще одне. Ми свого часу підняли вартість проїзду до 4 гривень, хоча вже тоді маршрутчики вимагали 5 гривень. Наші опоненти нас сильно критикували за це. Ігор Поліщук заявляв, що цього робити не можна було. Але як тільки ми це зробили, буквально за кілька тижнів влада змінилась, вони отримали більшість в міській раді, у виконкомі і могли легко скасувати це рішення. Проте вони цього не зробили», - підсумував він.

Читати повністю інтерв'ю з Сергієм Григоренком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таємно, це так, щоб ніхто не знав, що проїзд подорожчав. Навіть водії.
Відповісти
Альо гараж! Ви у вікно визерніть, долар падає, нафта на ринку дешевшає, то і бензин невдовзі впаде у ціні, а вони підвищувати? Це вже нахабство у відкритому вигляді!!! Та мафія влада-перевізникі вже межі не відчувають! А люди так і будуть мовчати?!
Відповісти
Нехай піднімають, стараюсь їздити, тролейбусом, велосипедом і взагалі останім часом пішки ходжу нашого міста не багато . а пару раз в місяць можна і за 5 грн проїхатись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні