--> Проїзд у луцьких маршрутках подорожчає, - заммера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Проїзд у луцьких маршрутках подорожчає, - заммера

12
-31
Проїзд у луцьких маршрутках подорожчає, - заммера
Перший заступник мера Григорій Недопад заявив, що у Луцьку може подорожчати проїзд у маршрутках через дороге паливо і запчастини.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню "Конкурент".

За його словами, договір з перевізниками передбачає наступне: якщо відбувається зростання ціни на паливо, то є підстава переглянути вартість проїзду у бік підвищення.

"Це складна регуляторна процедура, необхідно провести громадські обговорення, круглі столи та вивчити всі аргументи від перевізників, визначити, яким буде економічно-обгрунтований тариф", - зазначає Недопад.

Крім того він розповів, що до Луцькради звернулись перевізники, які заявили, що хочуть підняти ціну до 5-ти гривень.

"Сьогодні-завтра цього не відбудеться, я вас у цьому запевняю, оскільки процедура досить тривала. Це залежить від того, як будуть проходити громадські слухання, скільки буде правок. У підсумку все затверджує виконком", - зазначає чиновник.

А також додає, що круглий стіл збирали ще у жовтні. Перевізники нарікали на дороге паливо і запчастини. Натомість у Луцькраді вимагають документального підтвердження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-31

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про запчастини не треба тран... говорити, бо виробляються в нас і не купляються за валюту. Бензин - ще можна погодитись але коли вони останній раз піднімали ціну за проїзд, то багато чого не виконали, так що нехай йдуть лісом і не морочать людям голову! А взагалі такий безлад через цю місцеву владу!!!
Відповісти
Скільки мзди взяв за підняття проїзду ?
Відповісти
тоді давайте більше тролейбусів, бо ніхто не буде їздити вашими маршрутками!!! ітак тролейбуси забиті, маршутки пусті
Відповісти
А більше тролейбусів вони не поспішають давати, бо їм це не вигідно. Адже дуже багато маршруток належать нашим вельмишановним депутатам міської ради!!!
Відповісти
Люди, якщо знову зараз проковтнемо і будемо далі їздити в загажених розвалюхах з хамовитими водіями, то будемо справді бовдурами. Може вони думають, що люди рахувати не вміють. Та маршрутки більше заробляють, ніж на вантажних перевезеннях. При тому, що вантажівки нормально кілометражу намотують. А маршрутки??? Скільки можна нас робити дурними??? Одні сидять в Києві, не можуть стримати росту цін і валюти, при цьому кричать , що вони такі чудові, мінімалку піднімають, інші по місцях, думають як то більше бабла збрити з нас!!!!!! Дістало.........
Відповісти
Треба подякувати уряду за раздування інфляцііі!
Відповісти
За який проїзд платити? Маршрутка яка курсує по 31 маршруту 52-14 таке враження що розвалиться на ходу. Як їздила до подорожчання так і після нього. Нічого не змінилося. Та мабуть і не зміниться. Перевізники набивають свої кишені та діляться з чиновниками міської ради.
Відповісти
до подорожчання 31 їздила більш-менш по графіку і вчасно, з інтервалами 15-20 хв., до подорожчання можна було подзвонити і поскаржитись в міську раду і був результат,а після подорожчання те, що 31 доводиться чекати і більше 30 хв,і більще 40 і навіть більше години - звичне явище, щоденне, а в міькій раді, коли подзвонили, то якийсь мужик півгодини втирав "ну а що ви хочете, це тимчасовий перевізник, ми йому претензій пред"явити не можемо". ))) Це, вибачаюсь за грубість "офігіти -не встати" по іншому не скажеш.
Відповісти
За що платити 5 гривень? За те що, ти по дорозі можеш випасти з маршрутки бо водій не закрив двері, чи за те що, водій везе тебе як мішок картоплі бо він не вміє толком керувати??? І взагалі Луцьк маленьке містечко, а не столиця щоб платити такі гроші!!!
Відповісти
Підтримую! Возять як худобу.
Відповісти
За що платити 5 гривен?сервіс 0,одні хами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні