«Я не партійний. І цим пишаюся», - Тарас Яковлев

2
-3
«Я не партійний. І цим пишаюся», - Тарас Яковлев
Колишній перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, вважає, що мер міста має бути безпартійним.

Про це він розповів в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого.

“Особисто я не є партійною людиною. На сьогодні я цим пишаюся. Можливо, в майбутньому я своє рішення зміню. Сьогодні я не підтримую жодної політичної сили. Мені в цьому плані дуже імпонувала позиція Миколи Ярославовича Романюка, який теж не був в жодній політичній партії і представляв громаду не як політичний діяч, а як людина, котра дистанційована від усіх партій. Так, звичайно, з багатьма він співпрацював і без цього міський голова не може, але безпосереднього відношення до будь-якої політичної сили він не мав”, - каже Тарас Яковлев.

На його думку, мером міста повинна бути людина, яка зможе зі всіма партіями “говорити однаково”.

“Я притримуюся такої ідеології щодо міського голови. Це, мабуть що, мала б бути людина, яка не прив’язана до якоїсь конкретної політичної сили, конкретного лідера. Відповідно, це незалежна людина, яка може зі всіма говорити однаково”, - зазначає Яковлев.

Нагадаємо, Тарас Яковлев заявив, що ще не прийняв для себе рішення, чи буде йти на вибори Луцького міського голови, однак зауважив, що такий варіант можливий.

В ефірі ток-шоу Тарас Яковлев підтвердив також, що ніколи не був членом партії "Самопоміч". Нині, на його думку, кандидатів на посаду мера не має жодна серйозна політсила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як нема бiльш чiм гордитися, то мона й цiм.
Відповісти
Це одне твоє достоїнство. Ні ще є - ти гарно співаєш. Ну й хлопець нічого, не лізь в політику, заклюють, воно того не варте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні